MA Glasgow City - MA programs Glasgow City - MA Glasgow City

MA Glasgow City - MA programs Glasgow City - MA Glasgow City

Магистратура

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

MA Glasgow City - Take your MA Glasgow City. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

MA in Television Fiction Writing

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Glasgow

[+]

Това допълнително време е специално предназначено да помага на нови чуждестранни студенти да се установят в Обединеното кралство и GCU преди началото на общообразователно обучение и обучение на студентите.

В този период ще се провеждат редица забавни и информационни дейности, включително кампус и обиколки на града, както и приветстващи събития, където можете да се срещнете с други чуждестранни студенти.... [-]


MA in Multimedia Journalism

GCU - Glasgow School for Business and Society
Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Glasgow

[+]

Крайният елемент на програмата е проектът, който ви дава възможност да изработите значителна част от публикуваната / публикуваема / разпространена стандартна журналистическа работа.

Методи за оценка

Всеки модул се оценява поотделно: като непрекъснат курс; изпити или тестове (стенография и новинарски дни - които всъщност представляват групов изпит с цял ден); и някои чрез комбинация от курсова работа и НКТТ изпити (Закон, Правителство).... [-]