MA Saint Andrews - MA programs Saint Andrews - MA Saint Andrews

MA Saint Andrews - MA programs Saint Andrews - MA Saint Andrews

Магистратура

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Сейнт Андрюс се намира в Шотландия, и известен като дома на голфа. Един от петнадесет шотландски университети, Университета на Сейнт Андрюс се намира там. Това е и най-стария шотландски университет, основан през 1410.

MA Saint Andrews - Take your MA Saint Andrews. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в устойчивото развитие и стратегическо управление в енергетиката

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Редовна форма August 2017 Великобритания Saint Andrews

«Устойчиво развитие и стратегическо управление в енергетиката» Магистърска програма (със завършилите специалност мениджмънт) се управляват съвместно с St Andrews University, един от най-старите и водещи британски университети, че по време на своето шестстотингодини дълга история, е спечелила репутацията на от световна класа образователен и изследователски център. [+]

. програма на профил «Устойчиво развитие и стратегическо управление в енергетиката» Магистърска програма (С абсолвентите от специалност мениджмънт) се провежда съвместно с St Andrews University, един от най-старите и водещи британски университети, че по време на своето шестстотингодини дълга история, е спечелила репутацията на световно ниво образователен и изследователски център. Програмата предоставя уникална възможност за пет руски и пет британски студенти по магистърски програми да станат експерти както в устойчива енергия и стратегическо управление в енергетиката. Завършилите получават две дипломи и две магистърски степени: St Andrews университетска диплома за устойчиво развитие (Магистър по устойчиво развитие) и MGIMO университетска диплома за управление (Магистър по мениджмънт). Новата магистърската програма е с оригинален формат, който включва две отделни годишната компонента: Устойчиво развитие и стратегическо управление в енергетиката. Първата учебна година е посветена на устойчивото развитие и се провежда в Сейнт Андрюс. Втората учебна година се проведе в MIEP MGIMO в магистърската програма по мениджмънт, който включва дисциплини в областта на стратегическото управление в енергетиката. Магистърската програма може да се присъедини лица, които имат бакалавърска степен или диплома на специалист, които се интересуват от получаване на основно образование в областта на устойчивото развитие и стратегическо управление в енергетиката, и които са склонни да изследва чрез независим анализ. Срокът на програмата е две години. Програмата се преподава на английски език. През първата година на студенти по магистърски програми се обучават в St Andrews University, Шотландия, както и по време на втората година - най-MGIMO университет, Москва, Русия. Студентите се подготвят две тези магистърски на английски... [-]