Filter
Магистратури MA
Великобритания England Huddersfield Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Huddersfield - MA programs Huddersfield - MA Huddersfield

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Хъдърсфийлд е голям търговски град в Йоркшир. Кърклийс College и Университета в Хъдърсфийлд са разположени там. Университетът е основан през 1825 г. и сега има около 20 000 студенти.

MA Huddersfield - Take your MA Huddersfield. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
England
Huddersfield
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Huddersfield Business School

Общата цел на Международната Управление на човешките ресурси (УЧР) MA програмата е да ви образова като мениджър на човешките ресурси в международен контекст и подобряване ... [+]

Общата цел на Международната Управление на човешките ресурси (УЧР) MA програмата е да ви образова като мениджър на човешките ресурси в международен контекст и подобряване на качеството на професионалното Ви развитие. Вие се насърчават да разработят критична рефлексия и набор от умения и техники, специфични за международно управление на човешките ресурси. Курсът ще се фокусира върху развитието на съответните лични и междуличностни умения в подготовка за бъдеща професионална кариера в управлението на хората в световен работното място. Този курс ви предлага съответната комбинация от управление на човешките ресурси, свързани модули, включително общо въведение в основните аспекти на управлението на човешките ресурси и свързаните с тях международни въпроси (като международната бизнес среда и управление и бизнес етика корпоративни), в допълнение към УЧР стратегия и междукултурния управление. Вие също така ще имат възможност да работят с преподаватели, които са изключително опитни в предоставянето на магистърски програми на ниво както в Обединеното кралство и в чужбина.... [-]

Великобритания Huddersfield
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски