MA Swansea - MA programs Swansea - MA Swansea

MA Swansea - MA programs Swansea - MA Swansea

Магистратура

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Суонзи е крайбрежен град в Уелс. Трима висши учебни заведения се намират там, един от тях дори се присъжда за най-добър ученик примерът на Обединеното кралство. Това е едно от важните индустриални центрове революция.

MA Swansea - Take your MA Swansea. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma по творческо писане

Swansea University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 3  August 2018 Великобритания Swansea + още 1

Магистърска степен по творческо писане е уникална програма, която предлага интегрирано обучение в писането на литературен и медиен текст. [+]

Преглед Course

Магистърска степен по творческо писане е уникална програма, която предлага интегрирано обучение в писането на литературен и медиен текст.

Основни функции УО е преподаван от опитни писатели и предлага широк спектър от писани жанрове, включващи фантастика, разказ, поезия, драма, сценарий и творчески не-фантастика. Драма, написваща определена сила, включително и сравнително новото и неизследвано поле на драматургията. Редовното четене на игри и драматичното писане на учениците често се извършват от професионални актьори на мини фестивала "Груби диаманти" през лятото. Creative Writers имат близки отношения с Народния театър Уелс, както и открити поетични събития в местните заведения като Dylan Thomas Center и Howl. Има възможност за работа с местни издатели. Програмата за писане има онлайн списание The Swansea Review и студентите пишат за Siren, студентско онлайн издание и студентският вестник The Waterfront. Студентите имат свободно членство в Литературния Уелс, агенцията за промоциране на националната литература. Студентите участват в ежегодния ден на писателите в Центъра на Дилън Томас, където се срещат с редактори, агенти, издатели и писатели, за да обсъдят публикациите и занаята на писането. Студентите са част от една жива общност от писатели и художници - Суонси, родното място на Дилън Томас, което има справедливо твърдение, че е град на културата на Уелс. Програмата има връзка и опит с уникалната литературна култура на Уелс, където се намират най-старите (но все още живи) барджийски традиции в Европа. Описание ... [-]

Ma в цифровите медии

Swansea University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 3  August 2018 Великобритания Swansea + още 1

УО в цифровата медия предлага иновативен интердисциплинарен и мултидисциплинарен подход към съвременните технологии и новите медии, като се основава на опита в областта на медиите и комуникационните изследвания. [+]

Преглед Course

УО в цифровата медия предлага иновативен интердисциплинарен и мултидисциплинарен подход към съвременните технологии и новите медии, като се основава на опита в областта на медиите и комуникационните изследвания.

Основни функции

УО разглежда някои от ключовите въпроси, пред които са изправени глобалните общества от двадесет и първи век чрез динамична програма, която съчетава теоретични и приложни перспективи.... [-]


MA in Applied Criminal Justice and Criminology

Swansea University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 3  August 2018 Великобритания Swansea + още 1

[+]

По този начин можете също да проследявате приложението си на всеки етап от процеса и да отпечатате копие на писмото за решение.

[-]