MA Swansea - MA programs Swansea - MA Swansea

MA Swansea - MA programs Swansea - MA Swansea

Магистратура

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

MA Swansea - Take your MA Swansea. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma по творческо писане

Swansea University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 3  August 2018 Великобритания Swansea + още 1

Магистърска степен по творческо писане е уникална програма, която предлага интегрирано обучение в писането на литературен и медиен текст. [+]

Преглед Course

Магистърска степен по творческо писане е уникална програма, която предлага интегрирано обучение в писането на литературен и медиен текст.

Основни функции УО е преподаван от опитни писатели и предлага широк спектър от писани жанрове, включващи фантастика, разказ, поезия, драма, сценарий и творчески не-фантастика. Драма, написваща определена сила, включително и сравнително новото и неизследвано поле на драматургията. Редовното четене на игри и драматичното писане на учениците често се извършват от професионални актьори на мини фестивала "Груби диаманти" през лятото. Creative Writers имат близки отношения с Народния театър Уелс, както и открити поетични събития в местните заведения като Dylan Thomas Center и Howl. Има възможност за работа с местни издатели. Програмата за писане има онлайн списание The Swansea Review и студентите пишат за Siren, студентско онлайн издание и студентският вестник The Waterfront. Студентите имат свободно членство в Литературния Уелс, агенцията за промоциране на националната литература. Студентите участват в ежегодния ден на писателите в Центъра на Дилън Томас, където се срещат с редактори, агенти, издатели и писатели, за да обсъдят публикациите и занаята на писането. Студентите са част от една жива общност от писатели и художници - Суонси, родното място на Дилън Томас, което има справедливо твърдение, че е град на културата на Уелс. Програмата има връзка и опит с уникалната литературна култура на Уелс, където се намират най-старите (но все още живи) барджийски традиции в Европа. Описание ... [-]

Ma в цифровите медии

Swansea University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 3  August 2018 Великобритания Swansea + още 1

УО в цифровата медия предлага иновативен интердисциплинарен и мултидисциплинарен подход към съвременните технологии и новите медии, като се основава на опита в областта на медиите и комуникационните изследвания. [+]

Преглед Course

УО в цифровата медия предлага иновативен интердисциплинарен и мултидисциплинарен подход към съвременните технологии и новите медии, като се основава на опита в областта на медиите и комуникационните изследвания.

Основни функции

УО разглежда някои от ключовите въпроси, пред които са изправени глобалните общества от двадесет и първи век чрез динамична програма, която съчетава теоретични и приложни перспективи.... [-]


MA in Applied Criminal Justice and Criminology

Swansea University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 1 - 3  August 2018 Великобритания Swansea + още 1

[+]

По този начин можете също да проследявате приложението си на всеки етап от процеса и да отпечатате копие на писмото за решение.

[-]