MA Huddersfield - MA programs Huddersfield - MA Huddersfield

MA Huddersfield - MA programs Huddersfield - MA Huddersfield

Магистратура

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Хъдърсфийлд е голям търговски град в Йоркшир. Кърклийс College и Университета в Хъдърсфийлд са разположени там. Университетът е основан през 1825 г. и сега има около 20 000 студенти.

MA Huddersfield - Take your MA Huddersfield. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

международното управление на човешките ресурси (УЧР) Ma / Pgdip / Pgcert

University of Huddersfield Business School
Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Huddersfield

Общата цел на Международната Управление на човешките ресурси (УЧР) MA програмата е да ви образова като мениджър на човешките ресурси в международен контекст и подобряване на качеството на професионалното Ви развитие. [+]

Общата цел на Международната Управление на човешките ресурси (УЧР) MA програмата е да ви образова като мениджър на човешките ресурси в международен контекст и подобряване на качеството на професионалното Ви развитие. Вие се насърчават да разработят критична рефлексия и набор от умения и техники, специфични за международно управление на човешките ресурси. Курсът ще се фокусира върху развитието на съответните лични и междуличностни умения в подготовка за бъдеща професионална кариера в управлението на хората в световен работното място. Този курс ви предлага съответната комбинация от управление на човешките ресурси, свързани модули, включително общо въведение в основните аспекти на управлението на човешките ресурси и свързаните с тях международни въпроси (като международната бизнес среда и управление и бизнес етика корпоративни), в допълнение към УЧР стратегия и междукултурния управление. Вие също така ще имат възможност да работят с преподаватели, които са изключително опитни в предоставянето на магистърски програми на ниво както в Обединеното кралство и в чужбина.... [-]