MA Kirklees - MA programs Kirklees - MA Kirklees

MA Kirklees - MA programs Kirklees - MA Kirklees

Магистратура

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

MA Kirklees - Take your MA Kirklees. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

международното управление на човешките ресурси (УЧР) Ma / Pgdip / Pgcert

University of Huddersfield Business School
Campus Редовна форма September 2018 Великобритания Huddersfield

Общата цел на Международната Управление на човешките ресурси (УЧР) MA програмата е да ви образова като мениджър на човешките ресурси в международен контекст и подобряване на качеството на професионалното Ви развитие. [+]

Общата цел на Международната Управление на човешките ресурси (УЧР) MA програмата е да ви образова като мениджър на човешките ресурси в международен контекст и подобряване на качеството на професионалното Ви развитие. Вие се насърчават да разработят критична рефлексия и набор от умения и техники, специфични за международно управление на човешките ресурси. Курсът ще се фокусира върху развитието на съответните лични и междуличностни умения в подготовка за бъдеща професионална кариера в управлението на хората в световен работното място. Този курс ви предлага съответната комбинация от управление на човешките ресурси, свързани модули, включително общо въведение в основните аспекти на управлението на човешките ресурси и свързаните с тях международни въпроси (като международната бизнес среда и управление и бизнес етика корпоративни), в допълнение към УЧР стратегия и междукултурния управление. Вие също така ще имат възможност да работят с преподаватели, които са изключително опитни в предоставянето на магистърски програми на ниво както в Обединеното кралство и в чужбина.... [-]