MA Stoke - MA programs Stoke - MA Stoke

MA Stoke - MA programs Stoke - MA Stoke

Магистратура

A майстор "е степен е академична степен издава на лица, които са преминали проучване демонстрира майсторство или висока цел преглед на конкретна научна област или областта на професионалната практика.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

MA Stoke - Take your MA Stoke. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в журналистиката

Staffordshire University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма August 2017 Великобритания Stoke

Този курс е предназначен за тези, които искат да ускорени в кариера в журналистиката. Това е изключително професионално награда и има пълна акредитация от Националния съвет за обучение на журналисти (NCTJ) ... [+]

. Магистър по журналистика Този курс е предназначен за тези, които искат да ускорени в кариера в журналистиката. Това е изключително професионално награда и има пълна акредитация от Националния съвет за обучение на журналисти (NCTJ). Очертание Course Staffordshire University радва силни връзки с журналистиката индустрия и нашите учебни служители имат дългогодишен опит в работата във вестници, онлайн журналистика, радиото и телевизията. Ще имате полза от работата с екип от най-добрите журналисти и учени, и да научат как сами да функционира като мултимедиен журналист. Нашият фокус е върху комбинирането на теория и практика в рамките на една динамична и завладяваща атмосфера, която репликира реалния свят на журналистиката. Акцентът е върху независимо проучване, разработване на портфолио и преследва перспективи за кариера. Наградата следва програма за текуща оценка и изисква от учениците да се ангажират напълно оценява работата разположение. Студентите имат възможност да седнат на квалификациите NCTJ в начина на отчитане, Право, връзки с обществеността, видео журналистика, Производство, Portfolio и краткото време на курса. Най-новото индустриален стандарт оборудването се използва и истории, свързани с прояви в местната общност, националната политика, международни отношения, спортни новини и клюки за знаменитости са обхванати. Акредитация Този курс е акредитиран от NCTJ. Това означава, че докато се учи журналистика си програма можете Силно се препоръчва да се постигне Diploma на NCTJ в журналистиката, които работодателите все още гледат преди всичко като знак за професионална квалификация и компетентност. Накратко, те са от съществено значение, за да ви помогне да получите първата си почивка в кариера в журналистиката. Нашите съоръжения... [-]