MA Stoke-on-Trent - MA programs Stoke-on-Trent - MA Stoke-on-Trent

MA Stoke-on-Trent - MA programs Stoke-on-Trent - MA Stoke-on-Trent

Магистратура

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. A майстор "е степен подготвя студентите да доведе или управлява. A майстор "е степен също подготвя човек за набор от занимания през специализирано проучване на терена.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

MA Stoke-on-Trent - Take your MA Stoke-on-Trent. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в журналистиката

Staffordshire University
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма August 2018 Великобритания Stoke

Този курс е предназначен за тези, които искат да ускорени в кариера в журналистиката. Това е изключително професионално награда и има пълна акредитация от Националния съвет за обучение на журналисти (NCTJ) ... [+]

Магистър по журналистика

Този курс е предназначен за тези, които искат да ускорени в кариера в журналистиката. Това е изключително професионално награда и има пълна акредитация от Националния съвет за обучение на журналисти (NCTJ).

Очертание Course

Staffordshire University радва силни връзки с журналистиката индустрия и нашите учебни служители имат дългогодишен опит в работата във вестници, онлайн журналистика, радиото и телевизията.... [-]