MA Hereford - MA programs Hereford - MA Hereford

MA Hereford - MA programs Hereford - MA Hereford

Магистратура

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

MA Hereford - Take your MA Hereford. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

съвременни занаяти

Hereford College of Arts
Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 15  August 2018 Великобритания Hereford + още 1

Този курс Masters Ниво по съвременно Craft се фокусира върху развитието и разширяването на индивидуална творческа практика и в основата и я овластяване с критично мислене. Курсът е проект, ръководени и студио-базирани подкрепена от близо насоки урок, лекции, семинари и открит достъп до широк спектър от занаятчийски работилници. Курсът подкрепя практическо и теоретично годежа с плавателни съдове, както като професия и като лична изява. [+]

. Един бърз резюме на този курс Този курс Masters Ниво по съвременно Craft се фокусира върху развитието и разширяването на индивидуална творческа практика и в основата и я овластяване с критично мислене. Курсът е проект, ръководени и студио-базирани подкрепена от близо насоки урок, лекции, семинари и открит достъп до широк спектър от занаятчийски работилници. Курсът подкрепя практическо и теоретично годежа с плавателни съдове, както като професия и като лична изява. Тя има за цел да подпомогне студентите като практикуващ да идентифицират собствената си работна методология и какви където те седят в по-широкия контекст на занаят. Практика по всяко време е информирана от задълбочено щателни проучвания, експерименти и изследвания, за насърчаване на иновативното мислене и подходи. Ангажирането в непрекъснат отразяващи анализ дава възможност на учениците да оценят тяхната практика и да го движи напред. Достъп Workshop и развитието и усъвършенстването на технически умения за приготвяне също са важни за постигането на примерни и добре завършени творчески предмети. Да общуваме и представяне на идеи и научни изследвания с помощта на професионални презентации и изложбата на работа насърчава студентите да разгледа контекст, рецепция, публиката и крайния потребител. Характеристики Това, което ще изпитате Програмата е, в същността си съсредоточен върху развитието на индивидуална творческа практика, която е формализирано чрез писането на научно изследване. Курсът привлича амбициозни студенти от широк спектър от дисциплини, включително занаятчийски текстил, малки метали, бижута, художник ковачество, керамика, графиката и мултидисциплинарни подходи. Ангажирането с нови и традиционни занаятчийски практики, за да се разшири професионална и техническа експертиза се осъществява в... [-]