MA Hatfield - MA programs Hatfield - MA Hatfield

MA Hatfield - MA programs Hatfield - MA Hatfield

Магистратура

Степента „магистър по изкуства“ или MA е академична степен, която се присъжда на студентите след успешно приключване на следване в програми, където се изучават изящни изкуства, хуманитарни или социални науки, и други подобни. Такива програми продължават обикновено една-две години.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

MA Hatfield - Take your MA Hatfield. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Магистър по Европейски изследвания

International Graduate Center (IGC)
Campus Редовна форма October 2018 Великобритания Hatfield

Нашата визия е да подготви студентите за европейски лидерски роли в частния и публичния сектор. Ние сме проектирали програмата, за да се осигури цялостен, интердисциплинарни и горе-към-дата проучване на икономическите и политическите динамика в Европа. [+]

Нашата визия е да подготви студентите за европейски лидерски роли в частния и публичния сектор. Ние сме проектирали програмата, за да се осигури цялостен, интердисциплинарни и горе-към-дата проучване на икономическите и политическите динамика в Европа.

Проучванията при Европейското частно и публично управление, в Европейската икономика, право и политика, интензивен семинар в Брюксел плюс период на практическо обучение предлагат идеална комбинация от теоретични знания, образование управление, практически умения и европейска експертиза. Нашата уникална смесица от международна научна експертиза и приложно ориентирани класове направи тази изключително преживяване. ... [-]