MA Ботсуана - MA programs Ботсуана - MA

MA Ботсуана - MA programs Ботсуана - MA

Магистратура

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

MA Ботсуана - Take your MA Ботсуана. All MA program and school information. Save time and contact the school in Ботсуана here!

Научете повече

господар на изобразително изкуство в движение среда картина

AFDA
Campus Редовна форма February 2018 Ботсуана Ботсвана Online

The AFDA МВнР е уникална програма, следдипломна степен предназначена за самостоятелно учене и за лица, които имат ангажимент за: учене през целия живот и професионални ценности; надеждността и възможностите за самостоятелно управление, сътрудничество и работа в екип; способността да комуникират ефективно и успешно се прилага за решаване на проблеми стратегии и спонтанен адаптация към обстоятелство. [+]

. The AFDA МВнР е уникална програма, следдипломна степен предназначена за самостоятелно учене и за лица, които имат ангажимент за: учене през целия живот и професионални ценности; надеждността и възможностите за самостоятелно управление, сътрудничество и работа в екип; способността да комуникират ефективно и успешно се прилага за решаване на проблеми стратегии и спонтанен адаптация към обстоятелство. Студентите са длъжни да се регистрират за две широки области на изследване: Академични изследвания (Individual) Професионална практика (Производствени екипи или професионална Productions.) Професионална практика: От кандидатите се изисква да завърши едно от следните неща: Игрален филм - Минимум 48 "Min А документален филм на минимум 48'min Игрален филм сценарий / Script на TV Series - серия контур и 2 епизода До 3 специални проекти, изготвени от следното: Измислица: Кратък филм, 24 мин Пилотът за телевизионен сериал или новела Три сродни реклами Фактическа: Документален филм, 24 мин А фактически забавление телевизия проект на 48 'продължителност Професионална практика може да се проведе в рамките на производствените екипи, създадени от състуденти на МВнР. Професионални продукции също могат да се разглеждат, ако те позволяват по и отговарят на критериите за оценка AFDA МВнР. отстъпление сесии на МВнР: Всички ученици на МВнР ще се изисква да присъстват годишно 5 насрочени AFDA отстъпления, от една седмица (5 дни) всеки. МВнР студенти ще бъдат отговорни за насрочване на различни срещи, консултации и сесии за обратна връзка с техните назначени ръководители и наставници. Надзорници и наставници: Вътрешни или външни контрольори са възложени от следдипломна школа на базата на специфични изследвания темата и... [-]