MASTERSTUDIES

Бизнес комуникации Южен портокал - Бизнес комуникации programs Южен портокал Бизнес комуникации, Южен портокал

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Бизнес комуникация изучава различните методи Човек може и трябва да се използва, за да общува ефективно в рамките на бизнеса, както и на обществеността. Този курс на обучение може да включва графичен дизайн, писане, устно представяне, електронни таблици, видео и фотография.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

South Orange New Jersey е част от миналото, в разгара на столичния източното крайбрежие. South Orange е преди всичко колеж град с излаз на Атлантическия океан и големи градове като Филаделфия.

Бизнес комуникации Южен портокал - Take your MA Южен портокал. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Бизнес комуникации, Южен портокал Filter

MA комуникация, комуникация в организациите фокус

Seton Hall University College of Communication and the Arts
Магистър по изкуствата (MA)
Ян. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Увеличете възможностите си за комуникация на работното място, като научите как най-добре да подходите при вземане на решения и решаване на проблеми в отношенията с служителите ...

Научете повече