Filter
Магистратури MA
Холандия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Архитектурни проучвания Холандия - Архитектурни проучвания programs Холандия Архитектурни проучвания

Магистърски степени, известна като MA, са следдипломни степени с продължителност поне една година, а понякога и две години те са научени градуса обикновено изисква някои застроена изследвания. MA е най-често име за магистърска степен и често се използва.

Трябва да се привличат истински професионалисти за проектиране и строителство на сгради, ако искате тя да отговаря на технически нормативни правила и естетически изисквания. Тук се подразбират и правене на чертежи, скици, планове, и точни измервания и вземане на разумни компромиси.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Архитектурни проучвания Холандия - Take your MA Холандия. All MA program and school information. Save time and contact the school in Холандия here!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Холандия

University of Groningen

Магистърската писта История на архитектурата и градоустройството (здрави градове, нови перспективи за история и теория на архитектурата и градоустройството) изследва евол ... [+]

University of Groningen" src="//cdn03.masterstudies.com/element_db/46/46540_rsz_ma-stedenbouw-geschiedenis.png" alt="University of Groningen" />

Магистърската писта История на архитектурата и градоустройството (здрави градове, нови перспективи за история и теория на архитектурата и градоустройството) изследва еволюцията на градовете, селата и ландшафтите в Европа в рамките на променящите се геополитически условия в глобален мащаб.

Интересувате ли как архитектурата и градоустройството могат да подобрят нашите условия и как те допринасят за общественото здраве? Желаете ли да придобиете знания за глобалното измерение на архитектурните и градските теории и практики? Започвайки с дълбок исторически преглед, тази писта подготвя студентите за активна роля в дебатите и процесите на вземане на решения, свързани с възстановяването на европейския град.... [-]

Холандия Groningen
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски