MA Oranjestad - MA programs Oranjestad - MA Oranjestad

MA Oranjestad - MA programs Oranjestad - MA Oranjestad

Магистратура

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Открити и заяви за Испания през 1499 година, Аруба е придобита от холандската през 1636. Аруба се отделили от Нидерландските Антили през 1986 г. и става отделна, автономна член на Кралство Нидерландия. Движение към пълна независимост е било прекъснато по Аруба "е искането през 1990 година.

Oranjestad е най-големият град в Аруба и дом на някои учебни заведения в страната, като Universiteit Van Аруба и Xavier университет по медицина.

MA Oranjestad - Take your MA Oranjestad. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma в международното и европейското данъчно право (двойна степен: American специализация)

Maastricht University, Faculty of Law
Campus Редовна форма September 2017 Аруба Oranjestad

страстен за данъци ли сте? Имате ли бакалавърска степен по финансово право, икономика, бизнес администрация, или сродна сфера? И готова да предприеме следващата стъпка в кариерата си ти? След това трябва да се помисли прави американската специализация на магистърска степен по международно и европейско право Данъчно. [+]

. страстен за данъци ли сте? Имате ли бакалавърска степен по финансово право, икономика, бизнес администрация, или сродна сфера? И готова да предприеме следващата стъпка в кариерата си ти? След това трябва да се помисли Вършат American специализация на магистърска степен по международно и европейско право Данъчно. Програма Това един-годишен магистърска се предлага съвместно от Маастрихт университет и Университета на Аруба. Тя се фокусира върху корпоративните данъци и международно данъчно планиране със специално внимание към Европа и Северна и Южна Америка. Ще се съчетаят правни и икономически подходи с политика и практика, и вие ще получите представа за взаимната зависимост на корпоративни структури, инвестиции, трансграничната заетост и данъчно право. След завършването си, вие ще се окажете в завидно положение. Благодарение на широкото им познания за финансовите и бизнес въпроси, много от нашите възпитаници са високо в търсенето на пазара на труда. И международната ориентация на вашия степен ще отвори възможности за работа в много различни страни. Защо тази програма? Данъците са факт от живота, все още не всички данъчни системи са създадени равни. В глобализиращия се свят, където данъкоплатци често имат връзки с повече от една страна и компании правят милиони трансграничните транзакции всеки ден, познаване на множество данъчни системи става все по-ценна. Честите промени и обновявания също го силно динамична област на правото правят. В програмата за двойно степен по международно и европейско право Данъчно, ще бъдат запознати с корпоративното данъчно облагане и международно данъчно планиране в различни страни в Европа и Северна и Южна Америка. Тя ще ви... [-]