Filter
Магистратури MA
Армения Yerevan Yerevan Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Yerevan - MA programs Yerevan - MA Yerevan

Степента „магистър по изкуства“ или MA е академична степен, която се присъжда на студентите след успешно приключване на следване в програми, където се изучават изящни изкуства, хуманитарни или социални науки, и други подобни. Такива програми продължават обикновено една-две години.

Тази страна за последните 1600 години е класиран високо по отношение на грамотността. Това се дължи на превъзходството на образованието, че гражданите се. Те предлагат качествено образование в университетското образование, че развитието, което подобрява творчеството сред студентите.

MA Yerevan - Take your MA Yerevan. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

American University of Armenia

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Мин ... [+]

Мисия

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Министерството се стреми да: 1) преодоляване на нарастващите образователните потребности на учители по английски език, като предлага както сертификат и Мастърс "в преподаване на английски като чужд език (TEFL), 2) отговори на академични нужди на бъдещите студенти, подготвящи се за докторантура в AUA чрез предоставяне на инструкция на английски за общи цели на програмата, и 3) приемно изследвания за професионалното развитие на преподаватели и студенти.... [-]

Армения Yerevan
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски