Filter
Магистратури MA
Армения

MA Армения - MA programs Армения - MA

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Колкото по-високо образование в Армения има три нива именно бакалавърска степен образование, наричано степен бакалавър, че отнема 4 години, последвани от 2-годишно проучване в магистратурата. Крайното ниво е следдипломна стипендия, че често отнема общо 3 години преди завършването.

MA Армения - Take your MA Армения. All MA program and school information. Save time and contact the school in Армения here!

Read More Read Less

Results

American University of Armenia

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Мин ... [+]

Мисия

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Министерството се стреми да: 1) преодоляване на нарастващите образователните потребности на учители по английски език, като предлага както сертификат и Мастърс "в преподаване на английски като чужд език (TEFL), 2) отговори на академични нужди на бъдещите студенти, подготвящи се за докторантура в AUA чрез предоставяне на инструкция на английски за общи цели на програмата, и 3) приемно изследвания за професионалното развитие на преподаватели и студенти.... [-]

Армения Yerevan
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Армения
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Yerevan
    )

)
1