Filter
Магистратури MA
Армения Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Армения - MA programs Армения - MA

Магистратурите MA за степен „магистър по изкуства“ са за студенти, които в течение на една или две години ще изучават такива дисциплини, като английски език, история, други хуманитарни науки или изящни изкуства. Магистратурите MA съчетават лекционни занятия и упражнения.

Колкото по-високо образование в Армения има три нива именно бакалавърска степен образование, наричано степен бакалавър, че отнема 4 години, последвани от 2-годишно проучване в магистратурата. Крайното ниво е следдипломна стипендия, че често отнема общо 3 години преди завършването.

MA Армения - Take your MA Армения. All MA program and school information. Save time and contact the school in Армения here!

Научете повече Свиване

Резултати

American University of Armenia

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Мин ... [+]

Мисия

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Министерството се стреми да: 1) преодоляване на нарастващите образователните потребности на учители по английски език, като предлага както сертификат и Мастърс "в преподаване на английски като чужд език (TEFL), 2) отговори на академични нужди на бъдещите студенти, подготвящи се за докторантура в AUA чрез предоставяне на инструкция на английски за общи цели на програмата, и 3) приемно изследвания за професионалното развитие на преподаватели и студенти.... [-]

Армения Yerevan
September 2019
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски