MA Армения - MA programs Армения - MA

MA Армения - MA programs Армения - MA

Магистратура

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Колкото по-високо образование в Армения има три нива именно бакалавърска степен образование, наричано степен бакалавър, че отнема 4 години, последвани от 2-годишно проучване в магистратурата. Крайното ниво е следдипломна стипендия, че често отнема общо 3 години преди завършването.

MA Армения - Take your MA Армения. All MA program and school information. Save time and contact the school in Армения here!

Научете повече

Магистър по преподаване на английски като чужд език

American University of Armenia
Campus Редовна форма September 2018 Армения Yerevan

Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Министерството се стреми да: [+]

. Мисия Програмата се ангажира с устойчивото развитие в академични постижения и стипендия, безплатно запитване, лидерство, почтеност, и служба на обществото. По-специално, на Министерството се стреми да: 1) преодоляване на нарастващите образователните потребности на учители по английски език, като предлага както сертификат и Мастърс "в преподаване на английски като чужд език (TEFL), 2) отговори на академични нужди на бъдещите студенти, подготвящи се за докторантура в AUA чрез предоставяне на инструкция на английски за общи цели на програмата, и 3) приемно изследвания за професионалното развитие на преподаватели и студенти. Двегодишният AUA Магистър по преподаване на английски като програма на чужд език (MA TEFL) е професионална степен, че има за цел да подготви учители по английски като чужд език за училища и колежи. Завършилите обикновено работят в училища и университети като инструктори, учебната програма дизайнери и владеене на езици оценители. Програмата също така предлага сертификат завършил: преподаване на английски като чужд език (C-TEFL). Учебните програми на тези програми следят отблизо изискванията и стандартите на подобни курсове и специалности приноси в институции в САЩ и най-добрите международни практики. Абитуриентски Изисквания За да завърша с магистърска степен по преподаване на английски като чужд език (MA TEFL), студентите трябва успешно да премине 46 кредитни единици, включително курсове от учебната програма на MA TEFL и разбира се на 1-кредитна единица в науката за околната среда. В допълнение към курсовата работа, учениците трябва да попълнят един от трите варианта глава на ъгъла: магистърска теза, магистърска книга, или, за студенти, започващи Fall 2013, всеобхватна изпити. Изисквания за прием... [-]