MA Wiener Neustadt - MA programs Wiener Neustadt - MA Wiener Neustadt

MA Wiener Neustadt - MA programs Wiener Neustadt - MA Wiener Neustadt

Магистратура

Програми със заглавие "Магистър " традиционно се състои от свободни индивиди изкуства като философия, история или литература. Капитаните на Arts са следдипломни програми, които могат да бъдат предприети, след като завършил в бакалавърска програма (бакалавърска). Капитаните на програми изкуства носят званието "МА ", "Магистър " или "МА ".

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Този град е с богата история образование. Австралия най-големият и първата бизнес училище-Fachhoschule, както и инженерно-център Университет за приложни науки Wiener Neustadit, се намира тук.

MA Wiener Neustadt - Take your MA Wiener Neustadt. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Магистър по бизнес консултации международното

University of Applied Sciences Wiener Neustadt
Campus Редовна форма October 2017 Австрия Wiener Neustadt

Business Consultancy International (BCI) е висококачествен и предизвикателна бизнес специалност на ниво магистърска преподава изцяло на английски език. [+]

. Business Consultancy International (BCI) е с високо качество и предизвикателна бизнес специалност на ниво магистърска преподава изцяло на английски език. Програмата осигурява значително предимство, когато започваше кариерата си, особено в професиите за управление на бизнеса и консултантски най. Като възпитаник BCI ще бъде в състояние да изпълни изискванията на бизнеса с помощта на перфектни умения за общуване на английски език, междукултурното разбирателство и опит, глобален бизнес ноу-хау и знания на универсалните стандарти. В програмата на четири семестъра, редовно капитана осигурява особено стимулираща среда, в която учениците от много различни народи и културни среди работят заедно с чуждестранни преподаватели. В четвърти семестър ли се насърчават да учат в чужбина на един от нашите партньорски университети по целия свят. В програмата на BCI капитана можете да изберете да се специализират или във финансовото управление и инвестиционен анализ (Treasury и инвестиции), или в маркетинг и анализи на данни (Marketing Analytics). Ключови предимства на BCI Практическо обучение По време на програмата, ще придобият по-задълбочени излагане на редица управленски и консултантски умения в допълнение към специализация в областта на касата и управление на инвестиции или маркетингови анализи. Предвижда се, че тези курсове ще се основават на предишни знания, както и чрез тясно сътрудничество с компании, банки, както и други важни организации, ще съчетават традиционната теория и методология, с ръце на инструменти и умения чрез казуси, проекти и семинари. Размерите на малки класа улесняват интензивен и интерактивна среда за обучение, при която ще работи както с преподавателите и колегите си студенти (а в някои случаи... [-]