MA Villach - MA programs Villach - MA Villach

MA Villach - MA programs Villach - MA Villach

Магистратура

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Villach, по закон града, се намира на Драва (Драу) река в близост до вливането с Гейл приток и е седмият по големина град в Австрия и втората по големина в провинция Каринтия.

MA Villach - Take your MA Villach. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma - международно управление на бизнеса

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Редовна форма September 2017 Австрия Villach Шпитал ан дер Драу Feldkirchen в Kärnten Клагенфурт + още 3

International Business Management е висококачествен двугодишна магистърска програма проучване, в което се преподава изцяло на английски език. Тя има за цел да даде възможност на студенти да придобият необходимите бизнес и [+]

MA - International Business Management

 

Защо да учим в Международен бизнес мениджмънт в Каринтия Университет за приложни науки (CUAS) - Училище по мениджмънт в Филах, Австрия?

• International Business Management е висококачествен двугодишна магистърска програма проучване, в което се преподава изцяло на английски език. Тя има за цел да даде възможност на студенти да придобият необходимите бизнеса и социално-икономически знания и умения, за да се специализират в международното управление.... [-]