MA Villach - MA programs Villach - MA Villach

MA Villach - MA programs Villach - MA Villach

Магистратура

Магистърските програми са по-гъвкав, отколкото докторската степен и да имат широк кръг от професионални и академични приложения. Според американското министерство на образованието, три вида магистърски програми съществуват изследвания, професионални и терминал. Най-популярните видове магистърски степен са Магистър (MA) и магистър (MS) в смес от подлежащи полета.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Villach, по закон града, се намира на Драва (Драу) река в близост до вливането с Гейл приток и е седмият по големина град в Австрия и втората по големина в провинция Каринтия.

MA Villach - Take your MA Villach. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече
В момента няма програми за показване за Магистър по изкуствата (MA) Магистратура Австрия Villach.  Опитайте други категории Магистър по изкуствата (MA) Австрия.

Търсене на подобни програми