Filter
Магистратури MA
Австрия Linz Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

MA Linz - MA programs Linz - MA Linz

УО Приложна лингвистика е най-често на редица Masters или УО, тъй като те са известни, които имат по-висока концентрация на науката и да се съсредоточи върху по-малко практически занимания.

Ако мислите да се подпомогне образованието си в институция, където високи академични постижения се спазва след това Австрия предлага най-добрата дестинация. Тези институции са изследвания въз по този начин дава възможност на студентите да получат идеи за решаване на реални житейски проблеми.

Това е третият по големина град в Австралия и има резултат, той има множество учебни заведения да се погрижат за местни и международни студенти. Университета по изкуства и промишлен дизайн Линц и John Kepler University са сред учебни институции в тази област.

MA Linz - Take your MA Linz. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Applied Sciences Upper Austria

Програмата за тройни програми GSM дава възможност на студентите да развиват и управляват общите бизнес дейности, продажби и маркетинг за бъдещи международни компании. ... [+]

Тройната степенна програма GSM дава възможност на студентите да развиват и управляват общи бизнес дейности, продажби и маркетинг за бъдещи международни компании. За тези мениджъри е от съществено значение да се развият умения за предприемаческо мислене и да се знае как да се справят с предизвикателствата на културата. В днешните дигитализирани и глобализирани пазари разбирането и използването на технологичното развитие, влиянието върху бизнес процесите, но и способността за комбиниране на виртуални и физически клиентски кликвания е належащо.... [-]

Австрия Wels Steyr Hagenberg Linz  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски