MA Feldkirchen в Kärnten - MA programs Feldkirchen в Kärnten - MA Feldkirchen в Kärnten

MA Feldkirchen в Kärnten - MA programs Feldkirchen в Kärnten - MA Feldkirchen в Kärnten

Магистратура

Магистратурите MA са за студенти, които искат да придобият степен „магистър по изкуства“ след успешно изучаване на хуманитарни дисциплини като история, комуникации, философия теология или английски език, или изящни изкуства. Такива магистърски програми обикновено подразбират изучаване на теоретични и практически дисциплини и държане на изпити.

Република Австрия разполага с огромна политическа, образователна и художествена култура. Географията на Австрия също дава възможност за всички видове сезонни преживявания.

Feldkirchen в Kärnten (словенски: Trg) е град в австрийската държава на Каринтия и столица на областта със същото име. Feldkirchen получи градски права през 1930 година.

MA Feldkirchen в Kärnten - Take your MA Feldkirchen в Kärnten. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma - международно управление на бизнеса

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Редовна форма September 2018 Австрия Villach Шпитал ан дер Драу Feldkirchen в Kärnten Клагенфурт + още 3

International Business Management е висококачествен двугодишна магистърска програма проучване, в което се преподава изцяло на английски език. Тя има за цел да даде възможност на студенти да придобият необходимите бизнес и [+]

MA - International Business Management

Защо да учим в Международен бизнес мениджмънт в Каринтия Университет за приложни науки (CUAS) - Училище по мениджмънт в Филах, Австрия?

• International Business Management е висококачествен двугодишна магистърска програма проучване, в което се преподава изцяло на английски език. Тя има за цел да даде възможност на студенти да придобият необходимите бизнеса и социално-икономически знания и умения, за да се специализират в международното управление.... [-]