MA Клагенфурт - MA programs Клагенфурт - MA Клагенфурт

MA Клагенфурт - MA programs Клагенфурт - MA Клагенфурт

Магистратура

Степента MA е предимно за студенти, които искат да подобрят общото образование по математика или да преподават.

Основната характеристика на австрийската система за висше образование е четири-годишен курс. След завършване на бакалавърска степен, университетът често имат стипендии за студентите, които може да искат да се допълнителни изследвания за магистърска и докторска степен, дори до.

Клагенфурт похвали на хостинг някои от водещите учебни заведения в Австрия. Това шестия по големина град е дом на Техническия институт за обучение на синдикатите и друг институт за търговската камара.

MA Клагенфурт - Take your MA Клагенфурт. Get all MA program and school information. Save time and contact the school directly here!

Научете повече

Ma - международно управление на бизнеса

Carinthia University of Applied Sciences
Campus Редовна форма September 2018 Австрия Villach Шпитал ан дер Драу Feldkirchen в Kärnten Клагенфурт + още 3

International Business Management е висококачествен двугодишна магистърска програма проучване, в което се преподава изцяло на английски език. Тя има за цел да даде възможност на студенти да придобият необходимите бизнес и [+]

MA - International Business Management

Защо да учим в Международен бизнес мениджмънт в Каринтия Университет за приложни науки (CUAS) - Училище по мениджмънт в Филах, Австрия?

• International Business Management е висококачествен двугодишна магистърска програма проучване, в което се преподава изцяло на английски език. Тя има за цел да даде възможност на студенти да придобият необходимите бизнеса и социално-икономически знания и умения, за да се специализират в международното управление.... [-]