Filter
Магистратури MA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Авиация Programs, Search for the top MA programs here! - MA

Магистър по изкуства се дава на студентите, след като те завършват изследователски интензивни курсове на следдипломна квалификация, обикновено за период от една до три години. За много от студентите, придобиването на магистърска степен е естествена стъпка по пътя от бакалавърско образование към печеливша кариера, тъй като тази степен може да подобри квалификацията на студента и да спечели власт.

Какво е магистърска степен по авиация? Тази специалност подготвя завършилите за ръководни длъжности в авиационната индустрия с курсова задача, която се фокусира върху въпроси, свързани с безопасността, охрана, оптимизация на операциите и използване или проектиране на системи за обучение. Освен това завършилите могат да научат за проектирането, операциите и управлението на летищата. В крайна сметка завършилите придобиват опит, като провеждат задълбочени изследвания и извършват математически анализи, за да оценят проблемите в отрасъла и да намерят потенциални решения.

Тъй като тази степен помага на студентите да развият по-цялостно разбиране за авиационните операции, могат да се възползват пилоти, инженери по въздухоплаване, ръководители на полети, мениджъри на летища и собственици на авиокомпании. Много от тези професионалисти може да са квалифицирани да преминат към по-старши роли, след като са спечелили тази степен.

Разходите за придобиване на УО в авиацията могат да варират до голяма степен между институциите. Местоположението на институцията, продължителността на курса и структурата на таксите могат да окажат влияние върху крайната цена. Препоръчително е студентите да се свързват с институциите, които могат да посещават, за да получат по-точна информация за разходите, свързани с тази програма.

След придобиването на УО, професионалистите, които все още не са на управленски позиции, могат да упражняват тези длъжности на летища или частни компании. Завършилите могат да намерят работа и в държавни агенции, които регулират операциите на самолетите и протоколите за безопасност; в рамките на тези роли специалистите могат да предлагат съвети относно ефикасността на съществуващите политики или създаването на нови политики. Завършилите могат също така да изберат да останат в по-практични роли, като капитан или пилот, като същевременно се наслаждават на по-големи възможности за работа благодарение на тяхното висше образование.

Много студенти могат да мислят, че всяка авиация-свързана степен ще изисква лична курсова работа. Някои институции обаче предлагат и виртуални програми. Ако искате да научите повече за тази опция и наличните програми, лесно можете да започнете. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище.

 

Научете повече Свиване

2 резултата за Авиация

UWL University of West London

Курсът на Магистър по Международно управление на туризма и авиацията се стреми да обедини теории, концепции и практики за развиване на критични разбирания за управленска ... [+]

Преглед

Курсът на Магистър по Международно управление на туризма и авиацията се стреми да обедини теории, концепции и практики за развиване на критични разбирания за управленска кариера в туризма или в авиационната индустрия.

УО предлага възможност за засилване на изследователските умения за повишаване на пригодността за заетост в туристическата или авиационната индустрия. Предлага се като едногодишен курс за редовно и двугодишно обучение на непълно работно време. Този курс се провежда в международно призната институция.... [-]

Великобритания London
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
IUBH University of Applied Sciences

Бързо и безопасно привеждане на клиентите и стоките до тяхното местоназначение - това са основните задачи в управлението на въздухоплаването. Но при горното управление по ... [+]

Авиационен мениджмънт - бъдеща авиационна индустрия

Бързо и безопасно привеждане на клиентите и стоките до тяхното местоназначение - това са основните задачи в управлението на въздухоплаването. Но при горното управление позицията на пазара и ефективността на компанията също са във вашите ръце.

С магистър по управление на въздухоплаването вие превърнете своята страст към авиационни и логистични процеси в професия. С тази учебна програма ще придобиете необходимото ноу-хау в областта на управлението на въздушното движение, за да поемете по-късна изпълнителна отговорност в индустриално-специфична компания с международни бизнес дейности.... [-]

Германия Bad Honnef Berlin
Октомври 2019
Английски
Редовно обучение
2 - 4 семестри
Кампус
Научете повече на английски