Магистър по дигитален маркетинг

Общ преглед

Описание на програмата

Станете дигитален маркетинг чрез овладяване на уменията за дигитална маркетингова стратегия и маркетингово планиране, UX, маркетинг на съдържанието, входящ маркетинг, имейл маркетинг, оптимизация за търсачки (SEO), маркетинг на търсачките (SEM), генериране на олово, социални медии, електронна търговия , онлайн управление на репутацията и партньорски маркетинг.

Начална дата продължителност Опции за проучване обучение Успех сега Средна работна заплата
15 септември 2020 г. 12-18 месеца Номадски или онлайн $ 5,400 + 15% доход за две години
или 18 000 долара отпред
Плащайте само ако получите работа $ 70K - $ 110K USD

Магистърска програма с фокус за работоспособност

Магистърът по дигитален маркетинг е предназначен да ви помогне да развиете усъвършенствано разбиране на основните концепции, които са в основата на дигиталния маркетинг и продажбата. Освен придобиването на практическите умения, необходими за прилагане и управление на ефективни стратегии за дигитален маркетинг, вие също ще развиете критични специализирани знания чрез изследването и разработването на вашия магистърски проект. Този процес утвърждава образователната педагогика в програмата - със структурирани резултати от обучението и подходящи за целта съдържание и критерии за оценка.

Тази квалификация на Учителя ще укрепи статуса ви на влиятелен дигитален специалист по заявка. След завършване на програмата ще можете да приложите своя дигитален опит, за да се ориентирате във всяко предизвикателство в кариерата си.

Студентите ще посещават 10 курса за период от 1 година. Освен основните курсове, Contech предлага некредитирани курсове за личностно развитие и заетост, за да засили напредъка ви в наемането още преди дипломирането.

Ще участвате активно в програми на Практикум, където ще имате възможност да използвате уменията си, работещи по предизвикателни проблеми с действителни данни, споделени от спонсориращи организации. Практикумът обхваща седем месеца и завършва с доклад на изпълнително ниво и представяне пред организацията на работодателите.

122280_MSDM.png

Процес на кандидатстване

Стъпка 1 Приложение

Попълнете формуляра за кандидатстване. Това отнема само няколко минути.

 • Бакалавърска степен по бизнес администрация Или всяка бакалавърска степен с 2-годишен опит в сферата на бизнес администрацията или свързаните с мениджмънта индустрии.
 • CV или Linkedin акаунт.
 • IELTS 6,0 или TOEFL 550 / Доказателство, че преди това е учил на английски език в продължение на най-малко три години.

Стъпка 2 Избор

Нашият академичен съвет ще прегледа вашата кандидатура и ще бъдете помолени да представите подкрепящите документи. Може да бъдете извикани за интервю за окончателно решение.

Стъпка 3 Записване

След избор можете да завършите процеса на кандидатстване, като платите такса за кандидатстване и обучение и да подпишете споразумението си за записване.

2 начина за учене

Световна обиколка на Nomad

122569_NomadWorldTour.png

Студентите на Contech Nomad се възползват от живота и ученето в четири различни световни града, Сан Франциско, Ню Йорк, Берлин и Сингапур (като бонус, ваканция на Бали). На всеки 3 месеца студентите от Nomad пътуват до следващото място със своите съученици, остават заедно, срещат се с местни технически общности и разбира се, общуват с местни работодатели.

Студентите на Contech Nomad се възползват от:

 • Изживяване на различни култури
 • Среща с местни работодатели
 • Създаване на връзка през целия живот с вашите съученици
 • Адаптиране на номадския начин на живот

Онлайн изберете вашия град

122570_OnlineOption.png

За студенти на непълно работно време студентите от Contech се предлагат с 9 месеца онлайн проучване и 3 месеца обучение по ваш избор на града. Предоставянето на програмата е структурирано онлайн, като обикновено се изисква да посещавате лекции в четири вечери седмично и уикенд семинари във формат на онлайн инструкции, семинари, 1-1 наставничество и групови казуси.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Вашият умение за цифров маркетинг

Спечелете набор от умения, които индустрията търси:

 • Платен експертен опит в социалните медии
 • Умения за продажби
 • Специфична експертиза на маркетинговия канал
 • Способността да се мисли обективно
 • Възможност за изпълнение и анализ на капелни маркетингови кампании
 • Микс от креативност и аналитични способности
 • Добро копие и визуални способности за разказване на истории
 • Симпатична личност
 • Умение за самореклама
 • Разбиране за краткост
 • Способността за анализ на измерими показатели
 • Умения за слушане
 • ловкост
 • Основни дизайнерски умения

Дигиталният маркетинг се превърна в съществена част от маркетинговото управление на практически всяка компания от всяка индустрия. Онлайн магистърът по дигитален маркетинг има за цел да обучава учениците и да гарантира, че те са подготвени за предизвикателствата на съвременната цифрова трансформирана международна икономика, които изискват многозадачни умения, способност за бързо учене и адаптиране, гъвкавост и свързаност.

Магистърът по дигитален маркетинг предоставя на студентите необходимите умения в индустрията на дигиталния маркетинг и ги учи да управляват интегрирана система от различни комуникационни канали, платформи, инструменти и модели за дигитален маркетинг на различни международни пазари. Магистърът по дигитален маркетинг помага на студентите да открият динамичната и сложна област на дигиталния маркетинг и предоставя както теоретични, така и практически знания.

Основните области, обхванати по време на програмата, са управление на уебсайтове, UX, имейл маркетинг, дигитална маркетингова стратегия и маркетингово планиране, оптимизация за търсещи машини (SEO), маркетинг на съдържание, водещо поколение, входящ маркетинг, маркетинг на търсещите машини (SEM), управление на онлайн репутация, уебинари, афилиейт маркетинг, социални медии и електронна търговия.

Завършилите магистратура по дигитален маркетинг ще могат да работят с различни електронни устройства на различни международни пазари. Те ще придобият аналитични умения и високо ниво на опит в анализа на големи данни, комуникационни умения и културна интелигентност, предприемачески дух и иновативно решаване на проблеми и усъвършенствани управленски и лидерски умения. Студентите на онлайн магистър по дигитален маркетинг изучават концепции и стратегии за дигитален маркетинг и електронна търговия и използват технологиите, които да се използват чрез семинари, казуси и практически симулации. Студенти от дигиталния маркетинг преминават през променящ живота опит както на лично, така и на професионално ниво и навлизат в света на иновациите и новите възможности за кариера в международната среда за дигитален маркетинг. Ученето от най-високотехнологичните цифрови приложения, които имаме на разположение в онлайн кампуса, работата в мрежа с професионалисти в бранша и проектите за дигитален маркетинг в реалния свят помагат на студентите да развият своите умения.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four dif ... Научете повече

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four different world cities, San Francisco, New York, Berlin and Singapore (and vacation in Bali, wow!). Свиване