Магистър по данъчно облагане (MTax)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Запишете се в единствената програма за магистър по данъчно облагане (MTax) в региона - сега с две опции на програмата

Програмата „Магистър по данъчно облагане“ (MTax) е 30-36 кредитна професионална степен, предназначена да осигури интензивно обучение за лица, които планират да влязат в данъчното поле и за опитни счетоводители и адвокати. Студентите могат да се запишат в MTax Direct или в класната програма, базирана на MTax.

Училището по счетоводство на колежа за бизнес администрация (CBA) предлага единствената програма MTax в региона. Програмата предоставя рамка от концептуални, технически и професионални знания, които помагат на студентите да развият знанията, необходими за изследване и разбиране на много аспекти на данъчната структура. Чрез интегрирана учебна програма с акцент върху данъчните концепции, съществените познания за федералното и държавното данъчно облагане, данъчните изследвания, комуникационните умения и данъчното планиране, студентите ще развият способност за идентифициране и решаване на данъчни проблеми.

Учебната програма за магистър по данъчно облагане включва набор от основни курсове, които могат да се откажат за тези, които са имали скорошно проучване в предметните области или за текущи, практикуващи CPA и необходими данъчни курсове. Студентите, които трябва да завършат основни курсове, трябва да ги вземат през лятото преди започване на програмата MTax.

Ускорена програма BS / магистър по данъчно облагане

Програмата за ускорено счетоводство на BS / магистър по данъчното облагане предлага на студентите на бакалавърска степен по счетоводна отчетност при студентите възможност да завършат както BS Accounting (BSA), така и магистър по данъчно облагане (MTax) за 150 часа семестър кредитни часове. Студентите, завършили програмата, имат право да се явят на изпита за CPA в щата Охайо и много други щати. В допълнение към широка бакалавърска степен по счетоводство, ускорените студенти от BSA / MTax развиват съществени технически и професионални знания, необходими за да функционират като данъчни специалисти в Съединените щати.

Акценти на програмата MTax

 • Завършете степента на MTax за 21 месеца, като посещавате часове една вечер на седмица през по-голямата част от програмата или само за 15 месеца в онлайн програмата MTax Direct . Занятията започват в 17:20 и завършват до 22:50. Приемният изпит (GMAT) не се изисква за практикуване на CPA или за адвокати с най-малко две години опит.
 • Учебната програма включва 24 кредита от задължителните данъчни курсове и 6 кредита по избор на данъчно облагане.
 • Научете за останалите изисквания на MTax, базирани в класната стая .

Курсове за фондация MTax (6 кредита)

За студенти с не-бизнес бакалаври - летни сесии

Студентите без счетоводна или данъчна подготовка трябва да започнат програмата през летния семестър преди започване на програмата MTax, като се запишат във финансов счетоводен и основен данъчен курс, за да получат необходимата подготовка за успех в програмата. Препоръчваме лятото преди началото на програмата, за да не отлагате дипломирането.

Международни студентски приложения

Препоръчва се международните студенти да кандидатстват един месец преди тези дати, за да се даде време за приемане и обработка на визите I-20. Формите I-20 се обработват от UA Immigration Services в Международния център, зала Бухтел. Необходимо е доказателство за владеене на английски език, като се получи приемлива оценка TOEFL или IELTS.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

Университетът в Акрон Джордж У. Даверио училище по счетоводство сега предлага своята първостепенна програма за дипломиран данък от удобството на вашия компютър, таблет или мобилно устройство. Кандидатите за тази програма, които следват препоръчания план, могат да завършат програмата MTax Direct за едва 15 месеца.

MTax предлага съществени технически и професионални знания и умения, необходими, за да се отличи като данъчен професионалист. Въпреки че е предназначена основно за практикуване на счетоводители и адвокати, други специалисти, които се интересуват от данъчна специализация, също ще намерят програмата за ценна.

Програмата MTax Direct позволява на студентите да бъдат извън кампуса и да участват в часовете на живо. В случай че работно задължение или командировка са в противоречие с класа на живо, всички класове се записват за по-късен преглед, ако е необходимо.

Преимущества на програмата Direct MTax

 • Удобство - интерактивни и доставяни на живо на лаптоп или мобилно устройство, с възможност за гледане на записани сесии при поискване.
 • Експертни инструктори - високо опитни CPA и адвокати с експертиза в областта на данъчното облагане.
 • Практически акцент - ориентиран към практиката, предлагащ задълбочени знания, които могат да бъдат приложени веднага.
 • Репутация - 30+ години репутация за високи постижения сред работодателите и завършилите са високо наети.
 • Гъвкавост - приспособява графика на данъчните специалисти и е адаптивен за фокусиране върху специализирана област.
 • Ефективен - може да бъде завършен само за 15 месеца.

Допускане

Приемът в MTax Direct изисква бакалавърска степен по счетоводство или доктор по медицина (JD). Лица без специалност „Счетоводство“ или JD могат да получат право на прием, като успешно завършат два основни курса (6200: 601 Финансово счетоводство и 6200: 627 Федерално данъчно облагане или 6200: 531 Данъчно облагане на бизнес субекти), преди да бъдат допуснати до програмата. Училището по счетоводство ще предлага тези класове онлайн. Кандидатите на JD без предварителна курсова работа в областта на данъка и счетоводството ще бъдат съветвани да преминат тези курсове преди началото на първия срок на програмата.

Адвокатите и CPA не се нуждаят от GMAT оценка за допускане. Други кандидати трябва да получат задоволителна оценка по GMAT за допускане. Кандидатите могат да заменят GRE или LSAT оценка за GMAT.

Учебна програма

Поради засиления характер на тази програма, сесиите на живо не следват традиционния семестриален календар на университета, а са групирани в пет десетседмични срокове (избягвайки пролетния данъчен сезон). Всеки клас се среща по една вечер на седмица от 18 - 21:30

обучение

Общото обучение за програмата е 25 000 долара, разделено на плащания в семестър. Това изключва обучението за основни курсове и книги.

Начало на датите

 • Есен - август: 24.08.2020г
 • Пролет - януари: 11.01.2021г
 • Лятна междусесия и 8 седмица 1: 17.05.2021г
 • Лято 5 седмица 1 и 8 седмица 2: 6/7/2021
 • Лято 5 седмица 2: 7/12/2021

ЗАБЕЛЕЖКА: Лятото има множество термини: Повечето летни часове се предлагат онлайн. Така че международните студенти, които искат да започнат през лятото, могат да водят тези часове онлайн, преди да дойдат в САЩ за есенния семестър. Изискванията на САЩ ICE очакват международните студенти да посещават лични курсове през първия семестър в Съединените щати, което не може да се направи в UA през лятото.

Кандидатствайте тук: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Последна актуализация Авг. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Научете повече

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Свиване