Магистър по глобални изследвания

Общ преглед

6 locations available

Описание на програмата

Нашите дипломирани програми, всяка с различни програмни изисквания, се основават и са напълно съвместими с установените европейски и американски образователни системи . Европейските насоки за висшето образование са очертани в Болонските споразумения. След като бъде получен минимален брой кредити, може да бъде подадена молба за дипломиране. Не всички програми се предлагат във всички кампуси. За подробности вижте графика на програмата.

курсове

Завършилите курсове са разделени на основни курсове и курсове по специализация. Избирателните елементи могат да бъдат избирани от всеки от предлаганите курсове на ниво завършил. Курсовете за специализация са насрочени въз основа на записвания и може да не са налични във всички кампуси. Специализираните курсове са на разположение на всички студенти също като избираеми. За подробности вижте графика на програмата. Обърнете се към прегледа на курса за списъка с наличните курсове. На студентите се препоръчва да завършат курсове и да печелят кредити на възможно най-високо ниво.

Изисквания към програмата

 • Общо 60 кредита
 • Курсове (ядро) 24 кредита / 12 курса
 • Курсове (GSCCSxxx) 12 кредита / 6 курса
 • Общ проект на общността 12 кредита / 2 курса (по избор)
 • Избираеми 16 кредита / 8 курса
 • Избираеми 4 кредита / 2 курса (в случай на незадължителен проект)
 • Теза 8 кредита

Преминаването към друга програма след стартирането на проучванията е възможно, докато програмните изисквания бъдат изпълнени до края на проучванията. Следователно решението за преминаване трябва да бъде взето възможно най-рано, за да се избегне неспазването на програмните изисквания в рамките на предвидената продължителност на програмата.

Изисквания за прием

 • Владеене на английски език.
 • Бакалавърска степен (или еквивалент).
  • Не се прави разграничение между академични или професионални бакалавърски степени.
  • Степента с 180 европейски кредита или 120 кредита за американски семестър се счита за равностойна.
  • Студентите, които не притежават бакалавърска степен или еквивалент, трябва да кандидатстват за бакалавърска програма или за допълнителна дипломна програма.

Кариерни перспективи

Нашите учебни програми и курсове са ориентирани към кариерата в природата и осигуряват на студентите висока степен на гъвкавост по време на тяхното следване. Фокусирайки се върху широк спектър от специализирани теми, студентите разполагат с необходимите умения и знания, за да бъдат успешни в днешната световна икономика и са подготвени за голямо разнообразие от възможности за професионално развитие и кариера.

Програмите за завършилите студенти са отличен избор за завършващите висши училища и университети, които биха искали да видят своята пригодност за заетост в днешния ръст на пазара на труда, като се ангажират с щателни и академични предизвикателства, за да придобият академична квалификация в областта на либералните изкуства.

След завършване на курса студентите основно започват или напредват в кариерата си с позиции от средно до висше ниво в национални и мултинационални компании и организации в различни икономически сектори. Студентите могат също да изберат да продължат образованието си без прекъсване в почти всички ни други програми за висше и следдипломно обучение, за да подобрят още повече перспективите си за кариера.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia ... Научете повече

Dedicated to cross-cultural education with a global perspective, the European College for Liberal Studies (ECLS) is an independent private higher education institution with campuses in Europe and Asia. ECLS offers flexible liberal and global studies at the Undergraduate/Bachelor/BA, Graduate/Master/MA and Postgraduate/Doctor/PhD level. Свиване
Барселона , Брюксел , Мадрид , Цюрих , Токио , Антверпен + 5 Още По-малко