Магистър по архитектурна наука - магистър

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Станете експерт в науката за изградената среда и увеличете разбирането си за връзките между архитектура, инженеринг, тестване и строителни изследвания.

Ще проучите строителството и ефективността на сградите, как функционират строителните материали, устойчивостта в индустрията и връзката между сградите и околната среда. Научете се да разпитвате, тествате и обяснявате тези елементи и станете уверени в знанията си като архитектурен учен.

Изберете от селекция от квалификации, които да отговарят на вашите цели в кариерата и наличност във времето.

Магистърът по архитектурни науки е професионално признат от Новия Зеландски институт за строителство (NZIOB).

АлександруПетре / Пиксабай

Преобразете света, в който живеем

Вземете представа за взаимодействието между хора, сгради и култура. Ще разгледате много перспективи, включително важната роля на тиканга и матауранга Маори в архитектурния дизайн и вземането на решения.

Ще получите и практическо основание за това как сградите влияят върху естествения свят чрез проектирането, изграждането, експлоатацията и поддръжката им, с възможност за специализация в управлението на проекти или устойчиви инженерни системи.

общност

Следдипломното обучение ще ви помогне да изградите ценни връзки и мрежи с връстници, служители на университета и бъдещи колеги. Възползвайте се максимално от възможностите за посещение на събития, семинари, семинари и социални функции.

Ще се възползвате и от експертния опит на работещите професионалисти чрез връзките на Факултета с местната индустрия.

Кариери

Следдипломната квалификация по Архитектурна наука може да отвори врати за кариера в дизайна и развитието на нашата изградена среда. Може да започнете собствена практика или да работите като служител във фирма или държавна организация. Бихте могли да работите като ръководител на строителен проект, инженер по устойчиви системи или като консултант. Други работни места могат да бъдат съветник или дизайнер по осветление, съветник за съгласие за строеж, анализатор за проектиране и регулиране на пожар, акустичен инженер и геодезист.

Можете също така да изберете да се съсредоточите върху изследването на историята, теорията и съвременната практика в областта на архитектурната наука и да отворите кариера в академични среди или изследователска организация.

Стипендии

Училището по архитектура има редица награди и стипендии на разположение всяка година.

Можете също така да търсите други стипендии въз основа на Вашето ниво на обучение, предметна област и фон.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Научете повече

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Свиване
Уелингтън , Уелингтън , Уелингтън + 2 Още По-малко