Курса

Тази професионална програма има за цел да осигури висококачествено образование за амбициозни архитекти. Програмата е предписана от Регистъра за архитекти и е утвърдена от Кралския институт на британските архитекти.

Този курс насърчава критичното отразяване на личните цели, постижения и философия на дизайна в рамките на структуриран теоретичен дебат и индивидуални изследвания. Той осигурява свободата да приспособите ученето си в рамка, която удовлетворява изискванията на Регистъра на Регистъра на британските архитекти и архитекти Част 2.

Набляга се на развитието на професионални умения чрез индивидуално проучване, групова работа и студийни дейности. Ще имате възможност да се съсредоточите върху аспектите на архитектурата, които ви интересуват най-много и тези, които съответстват на вашите желания за кариера.

Акредитации

Този магистър по архитектура отговаря на всички критерии за валидиране, които се поддържат съвместно от Кралския институт на британските архитекти (RIBA) за валидиране, и Регистрационния съвет на архитектите (ARB) за предписание в част 2. Тя отговаря на всички точки от директивата на Европейския съюз EC2005 / 36) и е акредитиран от Асоциацията на архитектите на Commonwealth.

Как учиш

Тази програма използва набор от методи за преподаване, които могат да включват обучение по проект, семинари и групова работа.

Първо ниво

 • Уводно проектиране
 • Проект Проект А: Градове
 • Проект Проект Б: Изграждане
 • Изследвания: Методи и проект

На ниво 1 изследванията и дизайна се разглеждат успоредно и можете да избирате вашите изследователски и дизайнерски теми от редица студия с разнообразни и отделни дневници и специалисти.

Ниво две

 • Критична теория
 • Комплексен дизайн: концепция
 • Обширен дизайн: кратко и контекстно
 • Обширен дизайн: проект
 • Техническа оценка
 • Професионална практика

Ниво две се занимава с аспекти на професионалната практика и с изготвянето на окончателен цялостен проект, интегриращ аспектите на технологията, устойчивостта, научните изследвания и културното съзнание в процеса на проектиране.

Време за контакти

Учениците в тази програма трябва да очакват 16 часа седмично за контакт.

Как се оценявате

Формативната оценка е непрекъсната по време на курса. Той включва дефинирани междинни изявления, заедно с края на оценката на модула и отзивите. Обобщаващата оценка се извършва в края на годината.

Първо ниво

По време на този етап модулът Изследвания: Методи и проект се оценява чрез писмени изявления. Дизайнерските модули обикновено се оценяват чрез изложба на работа и словесна презентация или подаване на проектно портфолио.

Ниво две

На този етап модулите "Критична теория и професионална практика" обикновено се оценяват чрез писмени изложения, а модулите за цялостно проектиране и техническа оценка обикновено се разглеждат чрез изложба на проектна работа и устно представяне.

Обратна връзка за оценката

Политиката на University of Lincoln относно обратната връзка с оценката има за цел да гарантира, че академичните среди ще ви върнат незабавно оценките на курсовете - обикновено в рамките на 15 работни дни след датата на подаване.

Изисквания за вход

Първи или горен втори клас отличават степен по съответния предмет и за предпочитане опит на практика.

Международните студенти ще изискват английски език на IELTS 6.0 с не по-малко от 5,5 във всеки елемент или еквивалентно. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Програма с обучение на:
 • Английски
University of Lincoln

Прегледайте още 52 курсове в University of Lincoln »

Последна актуализация Май 1, 2019
Този курс е Редовно обучение
Duration
2 - 5 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
15,600 GBP
Международен | Начало / ЕС: £ 9,250