Магистър по архитектура (M.Arch)

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

М. Арх. е NAAB-акредитирана програма за студенти с бакалавърска степен по архитектура или други области, които желаят да станат лицензирани архитекти. Възможности за завършване на студентски проучвания изследват много от нововъзникващите аспекти на архитектурата.

Цели

Като училище по архитектура в университет за научни изследвания, ние сме платформа за иновации. Нашият акцент върху изследователския факултет предлага на студентите възможността да си сътрудничат в отглеждането на области от нанотехнологиите до увеличена и виртуална реалност и да изследват границите на роботиката и цифровото производство. Нашите цели в програмата са основани на изисквания за професионална акредитация.

Резултати от обучението

  • Изграждане на абстрактни взаимоотношения и разбиране на въздействието на идеите въз основа на проучването и анализа на множество теоретични, социални, политически, икономически, културни и екологични контексти.
  • Използвайте различни умения, за да мислите и да предадете архитектурни идеи, включително писане, разследване, говорене, рисуване и моделиране.
  • Да разберем техническите аспекти на дизайна, системите и материалите и да можем да приложим това разбиране на архитектурните решения, като се има предвид тяхното въздействие върху околната среда.
  • Демонстрирайте способността да синтезирате широк спектър от променливи в интегрирано дизайнерско решение.
  • Разбиране на бизнес принципите за практикуването на архитектурата, включително управлението, застъпничеството и необходимостта да се действа законно, етично и критично за доброто на клиента, обществото и обществеността.

Изисквания към степените за професионален M.Arch.

Тази 102-кредитна програма се състои от 72-кредитно ядро ​​и опция последователност от 30 кредита, включително 12 студио и 18 избираеми кредити. Очаква се студентите да завършат основната последователност в продължение на минимум две години. Преди да се регистрирате за курсове, всички студенти трябва да се консултират с дипломирания съветник за планиране на подходящ курс на обучение.

Студентите трябва да представят портфолио от проектиране в завършването на основните курсове. Портфолиото ще бъде прегледано във връзка с консултирането на студентите относно тяхната по-нататъшна програма за обучение.

Основни курсове в М. Арх. програмата представлява минималния фон, необходим за изпълнение на стандартите на NAAB. Ако студентите докажат, че са завършили равностойни курсове, кредитните изисквания за степен могат да бъдат намалени до по-малко от 102 кредита, необходими за програмата. За да останат в добро академично състояние, студентите трябва да поддържат кумулативна СДП от 3.0 в дипломирани курсове. Студентите трябва да повторят всяко студио за дизайн студио, в което те получават клас C. Степен от C в всяко студио за дизайн трябва да бъде последвано от следваща степен, достатъчна за повишаване на годишното кумулативно студио за дизайн GPA до 2,75. Непълните (I) степени за студентски и предучилищни курсове трябва да бъдат премахнати преди учениците да получат разрешение да се регистрират за продължаване на курсовете по програмата.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Научете повече

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Свиване