Магистърската програма на вътрешна архитектура предлага на студентите опит в интериорния оформление и дизайн.

Програмата има за цел да предостави интериорни архитекти с възможност за създаване на естетически, функционални и устойчиви решения, използвайки високото им ниво на професионални знания и на базата на солиден опит в дизайна.

Архитектура изисква студентите да развият своите "творчески умения". Това също изисква учениците да развиват своята културна среда. Студентите, следователно ще бъдат помолени да участват в различни културни дейности и развиват своите предприемачески капацитет. Всички усилия ще бъдат похарчени, за да се направи образованието си колоритен един.

Традиционна архитектура и строителни техники заемат част от учебната програма. Но ученици също ще бъдат научени днешните техники и материали. Всеки студент ще се очаква да са придобили добър специалист в компютърно-дизайн от времето на дипломирането си. Заедно с други умения, всеки ученик ще са достигнали капацитета за намиране на работа в чужбина лесно. Това се изисква от сегашните отношения на Турция с Европейския съюз и на международната арена на архитектурата.

A добро познаване на историята на цивилизациите, изкуство, архитектура и най-накрая на модерна и съвременна архитектура, се счита за мъст, или предпоставка за успешното проектиране. Студентът ще бъде доведен от миналото към настоящето, и проведе за бъдещето на света на архитектурата и други дизайнерски дисциплини.

Броят на курсове и техните часове намаляват през годините, докато през последните семестри. От друга страна, цифрите и часа на избираеми дисциплини се увеличат, за да открие пътя за специализация в различни области на архитектурата.

Програма с обучение на:
  • Английски
Yasar University

Прегледайте още 11 курсове в Yasar University »

Този курс е Редовно обучение
Duration
1.5 - 2 
Редовно обучение
Price
9,004 USD
пълната програма