Магистър по архитектура (магистър) (RIBA pt II)

Общ преглед

Описание на програмата

Обобщение на курса

Главата (част 2) е утвърден и уважаван курс, предписан от ARB и утвърден от RIBA за освобождаване от втория етап на професионалното образование. Акцентът на курса е върху иновативния дизайн и разработването на грижовен и критичен подход към изучаването и практиката на архитектурата.
Курсът насърчава разнообразието на избора, интерпретацията и подхода, независимо дали в проекти за дизайн или повече академични изследвания. Първият се фокусира върху сложни програми за дизайн (във формални, технически, професионални или градски условия), които изискват строгост и самокритика. Последната се фокусира върху вашата основна дисертация, разширено специализирано изследване на архитектурата и нейните исторически или теоретични контексти.
Курсът има три основни цели: да развие способността си за проектиране чрез експериментиране на базата на проекти; да представи оценка и критика на курсовата ви работа в широк културен контекст и в светлината на технически, икономически и правни ограничения; и да насърчава ясното обяснение и представяне на качеството и стойността в проектирането.

Структура на курса

Основни модули

Следните модули са показателни за това, което ще научите по този курс.

За да ви помогнем да вземете информирано решение, можете да погледнете как са изчислени оценките и колко време е било разпределено по този курс в миналото.

 • Архитектурни продукции

Този целогодишен модул се състои от преплетени направления на проектирането и изследванията, обединени като два проекта (Проектиране и Изследвания 1)

 • Архитектурни отражения I

Модулът се състои от четири отделни компонента, всеки от които е под формата на независима поредица от лекционни курсове, семинари, семинари и елементи за оценка. Водени от експерти в своите области, всеки компонент осигурява необходимите рамки за цялостна, рефлексивна практика в архитектурата. Тези четири компонента са 1. Дигитален дизайн: Инструменти

 • Архитектурно производство II

Това е целогодишен модул, свързващ два проекта (хипотеза на дизайна и теза за дизайн) като единен интегриран подход и процес. Тези два проекта са свързани, за да насърчат флуидното и единното, циклично взаимодействие между изследователските проучвания, разработването на дизайна и решаването на архитектурни идеи.

 • Архитектурни отражения II

Този модул, който се състои от три компонента, ще ви предостави крайните прогресивни съставки на рефлексивната практика, преди да се заемете с професионална кариера: 1. Дисертация; 2. Приложни технически изследвания (2); 3. Стратегическият доклад. Ще създадете дисертация от 10 000 думи, която ще развие темата, която сте избрали в предходната история и теория (Архитектурни размисли I). Приложна техническа подготовка, съвместно с разработването на основната теза за дизайн (Architecture Production II), завършва с материална и технологична специализация, завършвайки с доклад, обясняващ решените екологични, структурни и конструктивни стратегии. Последният компонент на този модул е Стратегически доклад, който се фокусира върху последователността на критичните решения, които са били или се правят като част от тезата за дизайна, и как те или са свързани с или оспорват съществуващите законодателни рамки.

Изисквания за вход

Великобритания

От вас се изисква да имате бакалавърска степен по архитектура, или подобно, с високо ниво на постижения, което обикновено ще бъде валидирано от RIBA за част 1 /, предписано от ARB за част 1. Обикновено ще имате една година (след професионален опит.

По време на интервюто трябва да представите своето академично портфолио заедно с примери за работа, извършена по време на професионално обучение, и всеки подходящ контекстуален материал.

Ако вашият първи език не е английски, ще ви е необходим резултат от IELTS 7.0, с минимум 6.5 във всички компоненти.

ЕС и международни

От вас се изисква да имате бакалавърска степен по архитектура, или подобно, с високо ниво на постижения, което обикновено ще бъде валидирано от RIBA за част 1 /, предписано от ARB за част 1. Обикновено ще имате една година (след професионален опит.

По време на интервюто трябва да представите своето академично портфолио заедно с примери за работа, извършена по време на професионално обучение, и всеки подходящ контекстуален материал.

Ако вашият първи език не е английски, ще ви е необходим резултат от IELTS 7.0, с минимум 6.5 във всички компоненти.

Кариери

Кариера

Повечето студенти, завършили магистратура по архитектура (част II), впоследствие са заети в архитектурни офиси и стават регистрирани архитекти след полагане на изпит по част III. Други напредват с по-нататъшни магистърски или докторски степени и след това започват научни изследвания или преподаване.

Център за кариерно развитие

Нашият Център за развитие на кариерата току-що бе включен в списъка на най-добрите университетски кариерни услуги в Националната награда за заетост за 2017 г.

С нарастваща мрежа от над 3000 работодатели по целия свят и екип от опитни консултанти, ние сме тук, за да ви помогнем да успеете.

През 2015—2016 г. помогнахме на над 1500 ученици да намерят стажове в различни сектори, като 250 работодатели присъстваха на 14 умения и кариерни панаири.

Като студент от Уестминстър ще имате достъп до нашите услуги по време на следването и след завършване на образованието.

Можем да ви помогнем:

 • намерете работни места, свързани с курса ви,
 • намират работа на непълен работен ден / ваканция, работа и завършване, включително доброволен опит,
 • намиране на международни възможности за повишаване на \ t
 • да се продават ефективно на работодателите,
 • напишете по-добри автобиографии и формуляри за кандидатстване,
 • да развиеш интервюто и фирмените си умения,
 • планирайте кариерата си с нашите кариерни консултанти,
 • срещнете работодателите и разгледайте възможностите за кариера на нашите панаири на работодателите, презентации за кариери и събития за работа в мрежа през цялата година.

Последна актуализация Авг. 2019

За учебното заведение

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... Научете повече

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Свиване