Магистър по архитектура (дизайн)

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по архитектура (Дизайн) е програма за самостоятелно, контролирано изследване, което води до представяне на изложение на архитектурно проектиране, еквивалентно на обхвата на схематичния дизайн на сграда с голямо културно значение.

Учениците в този курс предприемат програма за самостоятелно, контролирано изследване. Оценката е въз основа на изложба на тяхната работа.

Начални дати

  • По споразумение с техните ръководители студентите могат да започнат по всяко време през цялата година, с изключение на декември

Седмично време за контакт

  • Очаква се студентите на пълен работен ден да прекарват най-малко 30 часа седмично в своите изследвания през цялата година. Очаква се студентите на непълен работен ден да прекарват най-малко 15 часа седмично в своите изследвания през цялата година.

Изисквания за прием

Квалификации, еквивалентни на бакалавър по архитектура с най-малко отличия от втора класа и достатъчен опит в архитектурното проектиране, за да удовлетворят училището по архитектура, ландшафт и визуални изкуства и следдипломна научна школа, че кандидатът има достатъчно опит за завършване на курса

Английска компетентност

Английският е езикът на преподаване и оценяване в UWA и ще трябва да отговаряте на английските езикови изисквания на университета, за да имате право на място.

Кариерни Pathways

Тази степен ще ви подготви уменията и опита, за да заемете кариерата си в архитектурата до следващото ниво.

Последна актуализация Септември 2018

За учебното заведение

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most.

Gain an insight into what life's really like at UWA and learn what our students enjoy most. Свиване