Магистър по архитектура (Дизайн) е програма за самостоятелно, контролирано изследване, което води до представяне на изложение на архитектурно проектиране, еквивалентно на обхвата на схематичния дизайн на сграда с голямо културно значение.

Учениците в този курс предприемат програма за самостоятелно, контролирано изследване. Оценката е въз основа на изложба на тяхната работа.

Начални дати

  • По споразумение с техните ръководители студентите могат да започнат по всяко време през цялата година, с изключение на декември

Седмично време за контакт

  • Очаква се студентите на пълен работен ден да прекарват най-малко 30 часа седмично в своите изследвания през цялата година. Очаква се студентите на непълен работен ден да прекарват най-малко 15 часа седмично в своите изследвания през цялата година.

Изисквания за прием

Квалификации, еквивалентни на бакалавър по архитектура с най-малко отличия от втора класа и достатъчен опит в архитектурното проектиране, за да удовлетворят училището по архитектура, ландшафт и визуални изкуства и следдипломна научна школа, че кандидатът има достатъчно опит за завършване на курса

Английска компетентност

Английският е езикът на преподаване и оценяване в UWA и ще трябва да отговаряте на английските езикови изисквания на университета, за да имате право на място.

Кариерни Pathways

Тази степен ще ви подготви уменията и опита, за да заемете кариерата си в архитектурата до следващото ниво.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 13 курсове в The University of Western Australia »

Последна актуализация Септември 17, 2018
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Ян. 2020
Duration
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
69,400 AUD
По място
По дата