Магистър по Финансов мениджмънт, Цифрово банкиране и Интернет Финанси в Мадрид

Общ преглед

Описание на програмата

Отговор на COVID-19:

Не отлагайте учебните си планове. Започнете своето образователно пътешествие, като се запишете в нашия онлайн кампус и елате в Барселона или Мадрид през есента или зимата. Смесеното обучение е на разположение за юли и октомври приема.

Защо магистър по Финансов мениджмънт, цифрово банкиране и интернет финанси в Мадрид

Описание на програмата

Развитието на интернет измести живота на хората фундаментално във всички отношения. Наскоро интернет също шокира финансовата индустрия. Технологичната революция на интернет промени характера, обхвата и конкурентния пейзаж на сектора на финансовите услуги.

Цифровите смущения се случват на всяко ниво в банковия сектор. От модерни технологии до нова конкуренция и повишени очаквания на клиентите, настоящите банки стават все по-уязвими. Фирмите на FinTech в момента са много активни в опитите си да нарушат пазара на финансови услуги. Редица компании, финансиращи интернет, вече са преминали от стартиращи фирми до компании, регистрирани на борсата, с оценки от милиарди долари. Мобилният интернет помага за задвижването на нови форми на електронни плащания, нова структура на плащанията, платформи за публично финансиране и услуги за колективно кредитиране.

Магистърът по финансово управление, цифрово банкиране и интернет финанси в Мадрид има за цел да помогне на студентите да посрещнат предизвикателствата на съвременната финансова индустрия. Традиционното финансиране вече няма да бъде от значение в цифровата икономика; по-скоро студентите трябва да разбират различните форми на финансово управление и да могат да се адаптират към революцията във финансовата индустрия, като например дигиталното банкиране и интернет финансирането.

Този магистър по цифров финансов мениджмънт в Мадрид има за цел да революционизира начина, по който международното финансово управление се преподава в бизнес училищата в Европа. Магистърът по финансово управление в Мадрид ще се запознае с иновативните форми на счетоводство и финансово управление и ще бъде готов да посрещне новите предизвикателства във финансовата индустрия като цифровото банкиране и цифровите финанси. Студентите, записани в този магистър по цифров финансов мениджмънт в Мадрид, автоматично получават сертификат ACCA на нивата на F1-F3, което ще им даде значително конкурентно предимство на пазара на труда в индустрията.

Ключови факти

 • Продължителност на програмата - 9 месеца
 • Език на програмата - английски
 • Пристигания - октомври, януари, април / годишно
 • График - Пълно работно време, сутрин
 • Местоположение - Мадрид

Акценти на програмата

 • Факултет с финансов опит в индустрията.
 • Сертифицирането по ACCA се присъжда допълнително към магистърската степен.
 • Студенти от 70 различни държави.
 • Уникални знания за най-новите постижения във финансовото управление.
 • Изключителен достъп до многократни финанси за работа в световен мащаб чрез портал ACCA.
 • Сертифицирането на ACCA предоставя уверение на работодателите, че имате необходимите умения и знания в областта на счетоводството и финансите.
 • Получете ексклузивен достъп до кариерния портал на ACCA и презентациите на компанията в GBSB Global .

Цели на програмата

 1. Осигуряване на широко разбиране за развитието на сектора на финансовите услуги и начина, по който понастоящем функционира.
 2. Запознайте се с ключовите финансови, икономически и технологични термини и концепции и да можете да общувате ефективно с тях.
 3. Научете студентите да разработват водещи финансови решения, използвайки нови технологии.
 4. Подгответе студентите за конкурентни пазари в цял свят с образование, насочено към глобалната бизнес перспектива и културното съзнание.
 5. Развитие на учениците в бъдещи лидери в света на бизнеса чрез предоставяне на подходящи знания, които могат да бъдат приложени към финансовото управление.
 6. Учете учениците как да бъдат успешни вземащи решения, като ги излагат на реални примери чрез индустриални посещения, фирмени презентации, световни проучвателни пътувания и др.

План за обучение

 • Управленски компетенции на глобалните лидери.
 • Разбиране на правната и икономическата среда.
 • Счетоводство и финансов мениджмънт.
 • Статистически анализ и големи данни.
 • Финансови технологии - принципи и технологии на интернет финанси.
 • Цифрово банкиране и нов опит на клиентите.

Защо GBSB Global ?

 • Единственото бизнес училище в Испания с международна акредитация от ASIC.
 • Първото и единствено официално Microsoft School в Испания, акредитирано от Майкрософт като лидер в дигиталното образование, осигурявайки на студентите най-съвременни учебни практики от първия ден.
 • Официално училище на Microsoft Showcase.
 • Единственото бизнес училище в Барселона и Мадрид със статута на компютърен изпитателен център ACCA.
 • Член на Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP), САЩ.
 • Записан като една от най-добрите бизнес училища в Европа от MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Признат като лидер в световното образование чрез списание Newsweek.
 • Класиране № 1 в Европа в Ръководството за Училища за Устойчивост.
 • ОФИЦИАЛЕН ЧЛЕН на Европейския съвет за бизнес образование (ECBE).
 • Повторен победител в конкурса за дело за международна бизнес етика, САЩ.
 • Глобалното разнообразие Студенти от 70 държави и преподаватели от 20 държави.
 • На фокус върху иновациите От учебни методи, учебни програми и семинари до напълно дигитализирана образователна среда ние всички сме за иновации и предизвикателство за статуквото.
 • Възможности за заетост и кариерно развитие | Практически знания и умения, кариерно консултиране и индивидуални треньорски сесии.

Кариерни възможности

Развийте кариерата си в дигиталния финансов мениджмънт и открийте възможностите, които никога не сте познавали, съществуващи с магистърската степен по управление на финансовите ресурси в Мадрид. Разгледайте възможностите за кариера в Испания, Европа и света.

КЛИЕНТСКИ УПРАВИТЕЛ СЕРВИЗ

Мениджърите за обслужване на клиенти изпълняват работни задачи, подобни на тези, изпълнявани от представители на обслужването на клиенти. Въпреки това, като мениджъри, те също така контролират и други представители на клиентите. Като цяло, представителите работят, за да гарантират удовлетвореността на клиента от продукта или услугата на организацията.

УПРАВЛЕНИЕ НА РИСКА

Важна роля във всеки бизнес, мениджърът на риска е отговорен за анализирането и контрола на финансовата експозиция на даден бизнес.

ПРОДУКТОВ МЕНИДЖЪР

Като ръководител на един или повече цифрови продукти на компанията, продуктовите мениджъри отговарят за осигуряване на качество и поддръжка, както и за идентифициране на потенциални нови проекти.

КОНСУЛТАНТ ЗА ФИНАНСОВИ УСЛУГИ

Консултантите помагат на водещите финансови институции да се справят с растежа, консолидацията на индустрията и регулаторните промени в динамична глобална среда.

БИЗНЕС РАЗВИТИЕ

Мениджърите по бизнес развитие оптимизират фунията за продажби с намерението да привлекат нови партньори и да изнесат продукта на по-широкия пазар. Те са лицето на бизнеса като първото взаимодействие, което много нови партньори имат с компанията.

КРЕДИТЕН АНАЛИЗ

Кредитните анализатори разработват финансови прогнози: анализ на паричните потоци, капацитет за погасяване на дълга, капиталова структура и ликвидност на активите. Те извършват и провеждат кредитен анализ и прегледи за клиенти по отношение на нови бизнес кредити.

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Научете повече

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Свиване