Магистър по бизнес анализи

Общ преглед

Описание на програмата

Степен на бизнес анализи, построена за бъдещето на работата

Степен на бизнес анализи, построена за бъдещето на работата

Влиянието на големите данни върху вземането на бизнес решения е по-голямо от всякога. Така е и търсенето на квалифицирани преводачи, които могат да преобразуват анализите в практически познания, които водят до жизнеспособни бизнес решения. В резултат на това днешните предприемачески мислители се определят от способността им да трансформират информацията в иновации. Открийте как магистърът по бизнес анализи на Babson може да ви помогне да станете от съществено значение във всяка организация.

Магистърът на Бобсън по бизнес анализи (MSBA) е мястото за обучение на анализаторите на данни от утрешния ден. Интегрираният подход на тази програма ще ви помогне да изградите здрава основа в аналитичните техники, като същевременно обогатите познанията си в областта на маркетинговите анализи, икономическите анализи и други бизнес дисциплини. Когато изучавате най-новите инструменти и методи за анализ на данни, ще се научите да си сътрудничите и да комуникирате ефективно, така че вашият анализ да играе интегрална роля в ключовите бизнес решения.

Проектирани за професионалисти: Попълнете по-голямата част от вашите класове и групова работа онлайн, докато се събирате в колежа за срещи лице в лице през целия семестър.

Умения Работодатели искат: Ние изградихме учебната програма на MSBA с приноса на работодателите, като гарантираме, че ще научите правилните умения, които да се открояват на пазара на труда.

Fast Track: Спечелете 30 кредита само за 16 месеца.

Персонализирано: Почти половината от програмата се състои от избираеми дисциплини, което ви позволява да адаптирате вашите изследвания към вашите специфични професионални интереси.

Магистър по бизнес анализи

Научете как творчески да решавате големи бизнес картини и социални проблеми с решения, базирани на данни. Учебният план на MSBA се състои от 18 задължителни основни кредита и 12 избираеми кредита, включително и базираното на Бабсън обучение, основано на действия. С коучинг от член на факултета вие и вашият екип ще се консултирате с организация и ще представите работата си пред ръководителите на фирмата в края на семестъра.

Резултати от завършилите

Възпитаниците на завършили Babson са били наети за роли в аналитиката в организации, включително: Booz Allen Hamilton / EMD Serono / LeanBox / LogMeIn / Santander Bank / Staples / TripAdvisor, и други.

Последна актуализация Юни 2019

За учебното заведение

Babson is the educator, convener and thought leader for Entrepreneurship of All Kinds. An independent, not-for-profit institution, Babson is accredited by the Association to Advance Collegiate Schools ... Научете повече

Babson is the educator, convener and thought leader for Entrepreneurship of All Kinds. An independent, not-for-profit institution, Babson is accredited by the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the New England Commission of Higher Education (NECHE), and the European Quality Improvement System (EQUIS). Each academic year, more than 2,100 undergraduate and 900 graduate students attend Babson, representing more than 80 countries. Свиване
Уелсли , Бостон , Сан Франциско , Маями + 3 Още По-малко