Магистър на науката в областта на обществената политика и управление 21-месечна следа

Общ преглед

Описание на програмата

Магистърската програма "Магистър по публична политика и мениджмънт" (MSPPM) е програма, пригодена за студенти, които искат да повишат своята кариера в позиции в разработването, изпълнението и оценката на политиките и да управляват тези функции в правителствени организации с нестопанска цел, Международните организации и частния сектор.

Програмата съчетава цялостен обществения ред и управление на учебната програма с принудителна 400 часа в режим на стаж програма и една индустрия, базирани Система Синтез Project, Тези реални компоненти на програмата ви осигуряват работа-опит и знания промишленост да се даде тласък на кариерата си и се диференцират в конкурентния световен пазар.

Възпитан в интердисциплинарен Carnegie Mellon University традиция и обучен като аналитичен решава проблемите, вие ще разберете как да се произвежда и анализира данни, след консултации разумна политика, и да направи ефективни управленски решения. Ще се погледне отвъд традиционните парадигми, които искат да иновативни решения на проблемите.

MSPPM програма разполага с опитен, професионален екип, който разбира нуждите на учениците и е посветена на осигуряване на качеството на образователния опит за всички студенти. Нашият практически подход към образованието ви дава възможност да се прилагат незабавно по време на работа, което сте научили в класната стая.

Програмата на MSPPM е потопен с предизвикателни курсове, предназначени да се включи в своя иновационен потенциал. Вие се предоставят правомощия да персонализирате степен, като изберете от голямо разнообразие от курсове избираеми извършвани чрез курсова и независимо проучване. Класовете се водят малки и съдържанието на курса е кариера значение да се гарантира, че студентите получават необходимото, за да се отличат в класната стая подкрепа.

Акценти

 • Американска степен от университета "Карнеги Мелън" е на 7-о място в класацията на американските новини и световни репортажи за 2012 г. за училища по обществени въпроси в специалността "Анализ на публичната политика".
 • Проучване програма идеален за студенти, започващи или напредват кариерата си
 • Програмата на пълно работно време осигурява допустимост за Post Study Work визата за
 • 400 часа стажантска програма, за да развиете уменията си в Австралия или в чужбина
 • Програма, с високо качество, което се интегрира управлението и политиката на теория, знания и умения
 • Включва практически опит чрез проекта за синтез на системи
 • Програмата е NASPAA (мрежа от училища за обществен ред, работи и администрация), акредитирани за качество

Учебен план

Нашата MSPMM програма разполага с уникална интердисциплинарна учебна програма на аналитични и количествени изследвания. Студентите имат право да персонализирате своята степен, като изберете от голямо разнообразие от курсове избираеми извършвани чрез курсова и независимо проучване. Ние сме широко признат за нашата уникална интердисциплинарна среда, насърчаване на работата с различните отдели,. В резултат на нашите възпитаници MSPPM навлизат в света с възможност за решаване на сложни проблеми.

Програмата MSPPM ви изисква да учат 198 единици в общо, състоящ се от 138 единици на стойност на основните курсове, 12-единица Системи Синтез Project и 60 единици от избираеми дисциплини. Тази комбинация от курсове ви позволява да изработи програма за кариерата си и лихвените нужди, като изберете съответния избираема дисциплина, като същевременно изучава основните курсове, които осигуряват основната основа на умения и знания.

редовни студенти завърши програмата за период от пет учебни периоди. Студентите могат да започнат в нито прием януари или август. Всеки период на проучване е еквивалент на 12-13 седмици на проучване и обикновено се състои от 48 единици на стойност от курсове. Всеки курс се присъжда или 6 или 12 единици претегляне. Ето защо можете да учат комбинация от 6 и 12 единични курсове, за да отговарят на вашите изисквания на програмата.

задочни студенти имат до пет години, за да завърши програмата си обаче, най-пълната програма в две до три години.

За успешното завършване на програмата за MSPPM, учениците трябва да попълнят 198 единици общо:

 • завършите 156 единици на основните изисквания
 • пълни 42 единици от избираеми дисциплини
 • завърши 400 часа стаж
 • завършете проект за синтеза на 12 единици
 • постигне точка среден кумулативен качество (QPA) на най-малко 3,0

Цена

Обучението се начислява на база период на изследване. Цена на период на обучение могат да се променят всяка учебна година. Отлагане на допускане се дължи такси за обучение по преобладаващия процент. Периодът на стаж проучване поема никакви разходи за обучение.

Финансова помощ и стипендии

Ние предлагаме гама от академични заслуги въз основа на стипендии за студенти, които търсят финансова подкрепа в обучението си.

Финансова помощ за US Студентите се администрира от Heinz College ведомство на финансова помощ в Питсбърг на.

Лица с намалена подвижност
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, cre ... Научете повече

Carnegie Mellon University in Australia forms part of Carnegie Mellon’s global footprint.Located in Adelaide, the fifth Most Liveable City in the world, is home to students from over 30 countries, creating wide-reaching networks of contemporaries, global experts and alumni.Students graduate with the Carnegie Mellon University American degree and are taught by highly qualified faculty who boast extensive careers in teaching, basic and applied research, and leadership in their respective fields. Свиване