Напредващи инженерни лидери

Rutgers School of Engineering предоставя на студентите силна техническа подготовка и ги подготвя за лидерски кариери в интересни и предизвикателни професии. Както нашето преподаване, така и изследванията ни са твърдо вкоренени в научните принципи, като в същото време включват познанията за днешните предизвикателства.

 • Магистър (MS)
 • Магистър по инженерни науки116410_161102_hamerman_384.jpg

Програмата за химическо и биохимично инженерство на Rutgers осигурява цялостна, модерна програма за завършване на химическо инженерство, с вълнуващи и иновативни изследователски усилия в основни области като нанонауката и нанотехнологиите, транспортни явления, инженерни реакции, термодинамика и молекулярни симулации, разделяне и инженеринг на технологични системи.

Също така имаме широки интердисциплинарни дейности в областта на биоинженерството и биотехнологиите, както и науката за полимерите и инженеринга на материалите. В допълнение, отделът е първият по рода си в страната, който предлага пълен спектър от обучение за завършили специалисти и изследвания в областта на фармацевтичното инженерство, една нововъзникваща област, която ще има разширяващо се въздействие през следващите десетилетия.

Катедрата има динамичен и активен факултет на 22, които правят най-съвременни изследвания в много области на химическото инженерство. Базирайки се на много здрава основа в изчислителните методи, моделиране и системно инженерство, работата на нашия факултет се групира в следните области:

 • Фармацевтична наука и технологии
 • Инженеринг в науките за живота (биотехнология, биомолекулярно инженерство, тъканно инженерство)
 • Проектиране, производство и приложение на наноструктурирани материали

Опции за степен

MS (опция на тезата)

30 кредита за курсове, включително 15 кредита от основни курсове, 9 кредита от избираеми и 6 кредита за научни изследвания.

MS (опция без теза)

30 кредита за курсове, включително 15 кредита от основни курсове и 15 кредита по избор

Студентите, които нямат дисертация, могат да следват една от двете учебни програми при избора на избираеми дисциплини:

 • Учебната програма по химическо и биохимично инженерство
 • Учебна програма за фармацевтична инженеринг

M.ENG в областта на фармацевтичното инженерство и науката (опция без теза)

30 кредита за курсове, включително 15 основни курса и 15 избираеми курса116411_160512_hamerman_0999.jpg

Защо Rutgers School of Engineering школа за завършил училище?

 • Високо интердисциплинарен, интегративен подход към образованието и следдипломното обучение
 • Динамична и разнообразна общност
 • Регионално разположен в близост до Ню Йорк, Вашингтон, Филаделфия и Бостън
 • Тесни връзки и близост до водещите индустрии
 • Достъпно обучение и няколко стипендии и стипендии
 • Rutgers Global осигурява пълна подкрепа при осигуряването на визи и документация

Магистърските програми на Rutgers School of Engineering са насочени към студенти, които се интересуват от усъвършенстване на знанията си в определена инженерна дисциплина за индустриално и изследователско развитие. Ние предлагаме програми за девет степени чрез седем инженерни отдела заедно с глобален ангажимент за напреднали изследвания и стипендии.

Основният учебен план на фундаменталните е допълнен с избираеми, които дават възможност на студентите да се съсредоточат върху области, които имат пряко отношение към иновациите в челните редици на научните изследвания. Студентите, завършили висше образование от Rutgers, са в добра позиция да предприемат кариера в разнообразни индустриални и корпоративни области.

Нашето училище осигурява строги академични стандарти, насърчава интердисциплинарното сътрудничество между преподаватели и студенти и наблюдава иновативните инициативи за професионално развитие, които подготвят завършилите студенти за успех в академичните и неакадемични кариери.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 7 курсове в Rutgers School of Engineering »

Последна актуализация Юни 12, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
2 - 3 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
13,000 USD
на семестър