Магистър в сферата на хотелиерството и туризма управление

Общ преглед

Описание на програмата

КАКВО Е?

Една съвременна специалност по-добре да се подготвят бъдещите лидери в хотелиерството и туристическата индустрия.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ хотелиерството и туризма УПРАВЛЕНИЕ?

Туризмът е най-голямата индустрия в света и от 2011 година ще наеме над 260 милиона души по целия свят. Много хора не знаят, че отвъд фронтовата линия служителите, които ние всички виждаме има кадри от високо усъвършенствани мениджъри със сложни и предизвикателни работни места, изискващи напреднали управленски умения.

Защо пълен магистратура?

Тази степен, заедно с работата си опит ще ви даде предимство, колкото напредък към по-високи нива в кариерата си. Ще бъдат изложени на напреднали бизнес концепции и да придобият умения, които ще имат практически приложения на работното място. Вашето лично развитие ще бъде засилено чрез интерактивно обучение и ще имат възможности да споделят опита си с хора от най-различни среди.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ университет на Ню Орлиънс (UNO)?

UNO е премиер градския обществен университет с над 10 000 студенти и е класиран като университет, който предлага най-добрата стойност за обучение долар. Нашата мисия е да произвежда добре закръглени, триизмерни лица, които са напълно подготвени да функционират като отговорни граждани, и като квалифицирани служители и предприемачи, в сложната и променящата се среда на новия век. UNO, член на Louisiana State University System, се намира на южния бряг на езерото Пончартрейн в атрактивен жилищен район, който е удобен за финансови, търговски и туристически райони на град Ню Орлиънс. The тракт на езеро имот, върху който е разположен университет е сред някои от най-красивите и ценни недвижими имоти в Ню Орлиънс. Като прибавим към съвременната академична среда на Университета са образователни, културни, бизнес и възможностите за забавление, които изобилстват в New Orleans. The Kabacoff училище е част от Колежа по бизнес администрация, която поддържа високи стандарти на академични постижения във всички сфери на бизнеса. И двете бакалавърски и магистърски програми в бизнеса са акредитирани от Американската асамблея на Collegiate училища на бизнеса (AACSB).

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ LESTER E. KABACOFF УЧИЛИЩЕТО НА ХОТЕЛ, РЕСТОРАНТ И ТУРИЗЪМ администрация (HRT)?

The Kabacoff училище е кръстен на Лестър E. Kabacoff, пионер в областта на хотелиерството и туристическата индустрия в Ню Орлиънс. Училището е завършил студенти в HRT за повече от 30 години и има силна, индустрията с опит, така и на международно разнообразен факултет. Той има близки отношения не само с гостоприемството и туристическата индустрия в Ню Орлиънс, но с лекари и учени по целия свят. С уникалността и очарованието на френския квартал, от световна класа кухня и Джаз, New Orleans е може би най-голямата "жива лаборатория" за гостоприемството и управление на туризма в страната. Защо не искате да научите повече за туристическата индустрия в един от най-уникалните и вълнуващи туристически дестинации в света?

КАКВО учене и преподаване методи ще се използват?

В почти всички случаи, акцентът ще бъде върху вашето активно участие в процеса на обучение. Ще споделите вашите идеи и опит с другите, както факултета ви напътства чрез семинари, презентации, индустрията стажове, проекти, казуси и информация технологични дейности и др.

КОЙ ЩЕ ИМА ПОЛЗА ОТ ТОЗИ СТЕПЕН?

В допълнение към личностното израстване на ученика, работодателите също ще се възползват от наличието на все по-ценни човешки ресурси.

КАКВО връзки и партньорства съществуват между училището и хотелиерството и туризма индустрия?

Ние се гордеем с нашите близки връзки с индустрията, която ни поддържа през целия път; от създаването на нашата програма през 1970 г. до настоящото развитие на магистърска степен. Консултативен съвет ни се състои от водещи мениджъри и предприемачи от хотели, частни клубове, управление на дестинациите, ресторанти и туристически организации. Много от курсовете ще има компоненти за взаимодействие индустрия, вариращи от научните изследвания до операции за анализ на проекти.

КАКВИ СА допускането стандарти?

Кандидатите обикновено са приемани, ако имате: - диплома за степен бакалавър от акредитиран университет или еквивалентна, - минимум бакалавърска степен точка средно на 2.5, - резултат от 400 или по-висока на Тест за прием Graduate Management на (GMAT) или - резултат 246 или по-висока от събраните устни и количествени раздели на Graduate Record изпит (GRE) Университетът разполага с три сесии годишно (започващ през август, януари и юни). Падането и пролетни семестри се срещат за около 15 седмици летния семестър за около седем седмици.

Последна актуализация Апр. 2015

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration offers a premiere undergraduate hospitality management education. Our exceptional master’s degree program is the only one ... Научете повече

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restaurant and Tourism Administration offers a premiere undergraduate hospitality management education. Our exceptional master’s degree program is the only one in the state of Свиване