Магистърска степен по информационни системи

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

Капитаните на науката в областта на информационните системи степен на DeSales University е предназначена за работещи професионалисти. Нашата учебна програма е дълбоко вкоренена в разработването на технически умения, подходящи за използване в промишлеността, като например управление на данни, управление на проекти, изграждане на мрежи, системи за дизайн, уеб developemnt и програмиране. Нашите инструктори имат професионален опит и разбиране на нуждите на индустрията и работни възрастни. Обучението включва класна стая ръце, лекция и он-лайн обучение.

Компоненти MSIS Програма

Компонентите MSIS програма комбинирате основни дисциплини фондация със специалност, избираеми дисциплини и изследвания за цялостно обучение опит.

Фондацията Курсове
Целта на учебната дисциплина изискване Foundation е по-нататъшно засилване на ученика "и аналитични способности и да се въведат съвременни технологични и социални понятия.Всички кандидати са задължени да изпълнят изискването за курс фондацията. На MSIS прием и Академик Правила комисии могат да се откажат определен курс фондация за студент, който може да докаже, завършването на последните (не повече от пет години) еквивалентен курс и опит в хода обект, като на изпит. Не повече от три фондация курсове може да бъде отменено.

Специални курсове
Изискването Специалност Курс дава възможност да се учат напреднали технически понятия приложения и практики. В зависимост от своя интерес, кандидатите могат да изпълнят изискването курс специалност с изучаване на база данни, развитие, управление на проекти, охрана, интернет проектиране, анимация или комуникации. Конкретната опция е съвместно разработен от кандидата и кандидатът "и съветник.

Electives
Избираеми учебни дисциплини са избрани от наличните курсове в MSIS програма.Теми обхващат широк спектър от сфери на професионални интереси и текущите практики промишленост. Electives ще засили допълнително кандидат "и цели в кариерата и лихви райони.

Capstone курс
Глава на ъгъла изискване е да се демонстрира способността на кандидат "е да се създаде цялостна и самостоятелна работа, като изберете и завършване на проект или дизайн. Работа с съветник, кандидатът може да избере да направи дисертация по съвременна изследователска тема, а изпълнението на проекта, проектиране, или експеримент. Такава теза могат да обхващат 3 или 6 учебни часа. В последния случай броят на избираеми кредити, се намалява до 12.

Широкообхватна проверка
До края на обучението си всички кандидати се изисква да премине цялостна проверка. Целта на проверката е да се демонстрира познания на теми, които са от съществено значение да се очаква и от професионална работа в съвременната информационна среда технология.Проверката може да бъде взето, след като кандидатът е завършил специалност изискване.

Критериите за прием

  • Всички специалности кандидатите се очаква да имат най-малко бакалавърска "е завършена степен с минимум 3.0 (" B ") GPA от акредитирана институция САЩ или от еквивалентен чуждестранен университет. Кандидатът с диплома отличен като резултат от проучвания по-малко от четири години трябва да представи доказателство, че такава степен е еквивалентна със сравним четири години дълго проучване в САЩ. Оригинал или официално заверено копие на препис трябва да бъдат подадени до Университета.
  • А, попълнен в заявлението за допускане образуват заедно с 35 долара (САЩ) такса за кандидатстване е необходимо като част от приемния процес.
  • А сегашната автобиография и три препоръчителни писма, за предпочитане от бивши инструктори, университетски или администратори допълват пакета приложение.
  • Заявленията се приемат на текуща основа и учениците могат да започнат по време на следващата сесия на разположение.
Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

At DeSales University, you'll find a positive approach to life. Maybe it's the friendly, unpretentious nature of our students, faculty, and staff, or the upbeat spiritual perspective of the Oblates of ... Научете повече

At DeSales University, you'll find a positive approach to life. Maybe it's the friendly, unpretentious nature of our students, faculty, and staff, or the upbeat spiritual perspective of the Oblates of Saint Francis de Sales, who have shaped the University and its character. Maybe it's because of our great academic programs, the personal atmosphere of our small suburban campus in Pennsylvania's scenic Lehigh Valley, and our supportive learning environment. At any rate, there's a remarkable experience to be found at DeSales University. Свиване