Магистърска степен по архитектура

Общ преглед

3 locations available

Описание на програмата

MUA обучава архитектите, от които се нуждае настоящият пазар. Магистърска степен по архитектура, която включва обучение в бизнеса, знания по управление на проекти и завършване на задължителни професионални практики.


Магистърската степен по архитектура от Universidad de Navarra е магистърска степен, която позволява практикуването на професията архитект в Испания в професионална среда, в която, заедно с баланса между техническото и творческото обучение, високо ниво на интеграция на знания и капацитет за иновации и управление.

В допълнение към традиционните знания по хуманистични, дизайнерски и технически предмети, магистърската степен е фокусирана върху фирмено обучение, което улеснява работата в професионални екипи в съответствие с международен и съвместен контекст в професията.

Магистърската степен по архитектура съчетава собствените предмети на компанията, преподавани със съдействието на преподаватели от IESE Business School и Universidad de Navarra чрез метода на случая, с други специфични за архитектурния сектор, разработени от учители на училището на Архитектура и други професионалисти с престижна и солидна професионална кариера.

Магистърската степен ще бъде преподавана в новото следдипломно училище на Universidad de Navarra в Мадрид.

107946_rankingarchitecture.jpg

Окончателен проект

Издигнат трансверсално за останалите предмети, окончателният проект се разработва от началото на магистърската степен.

Той се състои от комплексен архитектурен проект от професионално естество, в който се синтезират всички компетенции, придобити по време на учебния процес, разработени до степен на доказване на достатъчност за определяне на цялостното изпълнение на строителните работи, по които да се наблюдават, при спазване на приложими технически и административни разпоредби.

учебен план

Учебният план информира за предметите на степента, за характера му (основен, задължителен, незадължителен и т.н.) и за кредитите, които всеки от тях има. Темите са групирани в предмети, които от своя страна са интегрирани в модули.

Магистърската степен по архитектура се състои от 60 ECTS, разпределени в четири модула. Три от тях - модулите Proyectual, Technical и Final Degree Project - са установени със Заповед EDU72075 / 2010. Към тях се добавя и бизнес модулът, специфичен за тази магистърска степен, преподаван в сътрудничество с преподаватели от IESE Business School и Universidad de Navarra чрез метода на случаите, прилаган в строителния сектор.

Магистърската степен по архитектура има десетмесечен период на обучение и стаж. Магистърската степен е лице в лице.

учебни предмети
 • Работна среща по проекти, композиция и градоустройство (5 ECTS)
 • Управление на проекти, работи и услуги (4 ECTS)
 • Стратегия (2 ECTS)
 • Финанси (4.5 ECTS)
 • Човешки фактор (3.5 ECTS)
 • Технически практики (3 ECTS)
 • Практики по проекта (3 ECTS)
 • Окончателен проект (30 ECTS)
Методология

Програмата използва метода на случая като преподавателска система, която се състои в решаването на реални проблеми, които водят до изчерпателен анализ на фактите и предложението за решения и алтернативи. За да извлечете максимума от него, от ученика се изисква да подготви всеки случай поотделно и след това да го обсъди като екип, преди да присъства на дискусията, водена от учителя. Това е процес, който обогатява ученето поради приноса на други съученици и решението, предложено от учителя.

107943_image_gallery.jpg

В допълнение към това се използват и следните учебни методологии:

 • Експозитивните класове на учителя, в които се фиксират основните точки на предмета, за да се подготви студентът за практически предмети. За тази цел ще бъдат използвани черната дъска, компютърът, проекциите. Удобно е, че ученикът идва на класа, като е подготвил съответните материали, които ще бъдат достъпни за тях по-рано.
 • Обсъждане на проблемите, повдигнати от професора и неговата публична дискусия. Необходима е предварителна лична работа и организиране на дискусията от работни групи.
 • Обсъждане на случаи. Чрез анализа на реалните случаи учениците и преподавателите участват в процес на задълбочено обсъждане на обстоятелствата, пред които е изправен професионалист в света на архитектурата.
 • Симулация на професионални ситуации. Тя се основава на подобно допускане към тези, които са изправени пред практиката на професията на архитекта, така че студентът, персоналът и групата да приемат различни роли и да придобиват навиците на работа, които характеризират професията.
 • Магистърска теза.
 • Настойничество. Заседания с учителя и / или с наставника на практиките.
 • Изготвяне на доклади, писания, мнения и други подобни.

допускане

Целта на процеса на приемане е да се постигне хомогенно ниво в цялата промоция и да се идентифицират кандидатите, които вероятно ще се възползват най-добре от академичната програма.

Той се състои от цялостна оценка на профила на кандидата, като се вземат предвид академичните заслуги, акредитирани в заявлението за онлайн прием и представения портфейл.

Процесът на кандидатстване за кандидатстване е отворен от 2 октомври 2018 г. през цялата година, въпреки че възможността да бъде допуснат до капитана зависи от наличието на свободни работни места.

Студенти от други университети

За кандидатите, идващи от други университети, процесът на приемане ще се осъществява чрез "подвижни признания", където заинтересованите страни ще получат решението месец след приключването на заявлението.

Студенти от Universidad de Navarra

Студентите на UNAV ще имат уникален и специфичен разговор със съответния срок.

Прием на профил

Профилът на кандидата е този на студента, който е преминал бакалавърските курсове, които дават достъп до квалифицирания майстор, както е установено със Заповед EDU / 2075/2010 от 29 юли, която установява изискванията за проверка на степените официални студенти, които отговарят на изискванията за упражняване на професията архитект.

В допълнение към уменията и знанията, които са постигнати с преминаването на тази степен, студентите, които желаят да следват магистърската степен по архитектура от Universidad de Navarra трябва да имат следните характеристики:

 • Инициатива и мотивация за търсене на качество и върхови постижения в работата им, зачитане на професионалната етика и интелектуалната цялост.
 • Способност да работи индивидуално и в екип.
 • Ученици с интелектуално безпокойство и способност да разбират отношенията между хората и тяхната среда.
 • Интерес към професионалния свят на бъдещето, където развитието на проекти ще бъде в променяща се и глобална среда.
 • Търсенето на маршрут за придаване на професионален профил на ясно различаваща се стойност.
 • Освен това, студентите трябва да владеят испански и да имат английски език, еквивалентен на B2.
процес Прием
 1. Заявление за онлайн допускане
 2. Превоз на портфейла
 3. резолюция
 4. предварителна регистрация
 5. регистрация

Професионална проекция

Магистърската степен по архитектура синтезира професионалните знания за проекта „Край на кариерата”, който чрез стажове, работни срещи и фирмено обучение ще ви позволи да развивате проекти в променяща се и глобална среда, където управленските умения ще ви позволят да предприемате сложни проекти и Съвместно.

Капитанът ви предлага маршрут, който да даде на професионалния ви профил ясна диференцирана стойност. Програма, отворена към международния пазар, която се адаптира към новия социално-икономически сценарий.

С оглед на непосредственото присъствие и в близко бъдеще, капитанът се ангажира да добави техническо и проектно обучение, бизнес знания и управление, които отварят нов хоризонт в професионалния профил на студента и ще бъдат преподавани в сътрудничество с учители на бизнес училището IESE.

Обучение, при което задължителните професионални практики представляват началото на бъдеща траектория в услуга на градско планиране и строителни проекти, изпълнени с техническа строгост, устойчиво съзнание и социална отговорност.

Университетската магистърска степен по архитектура Ви предлага обучение, ориентирано към качествена професионална практика, адаптирана към новия социален и професионален контекст и отворена към международен пазар.

Всичко това с цел поддържане на високата степен на пригодност за заетост на завършилите архитектура от Universidad de Navarra , който е класиран като номер 1 в Испания и 48 в света по пригодност за заетост, според международното класиране QS 2018. \ t

Последна актуализация Октомври 2019

За учебното заведение

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Научете повече

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Свиване
Памплона , Мадрид , Сан Себастиян + 2 Още По-малко