Магистърска степен по английска литература

Общ преглед

Описание на програмата

Магистърската степен по английска литература е създадена около развитието ви като читател и изследовател на литература; като критичен и размишляващ учен; и като комуникатор и представител на знания. Той съчетава настоящото научно изследване с насърчаването на прехвърляеми академични и професионални умения. Той ви кани да допринесете за дискусиите, дебатите и проектите, които трансформират дисциплината сега, с модули, ръководени от изследвания, информирани от текущите интереси на нашия персонал, публикации и проекти за сътрудничество. Въз основа на модулна структура и подходящ график, този курс е подходящ както за задочно, така и за редовно обучение.

Ключови факти

 • Награда: Майстори
 • Продължителност: 1 или 2 години
 • Начин на обучение: Пълен / задочен
 • Начална дата: септември
 • Награждаваща институция: Bishop Grosseteste University
 • Код на институцията: B38

За този курс

Нашият магистър по английска литература е идеален, ако искате да разширите и разширите ангажимента си с английска литература. Ще изследвате редица литературни жанрове, подходи и теми в контекста след Просвещението, от 1780 г. до днес, чрез два модула, преподавани в екип, разкриващи нови и по-тъмни страни на литературата, както и иновативни начини за интерпретация на миналото и настоящето чрез различни гледни точки и четири модула, водени от заниманията на преподавателя на избрани автори, литературни периоди, жанрове и теми.

Ще придобиете усъвършенствани познания по литература на английски език, правомощия за литературен критичен анализ, изследвания, независима стипендия и трансфер на знания чрез отлични комуникативни умения. Този курс ви предоставя високо търсени организационни умения, управление на проекти, доставка, връзка, решаване на проблеми и умения за взаимодействие. Гъвкав и жив, той ви дава възможност да следвате собствените си интереси в различни писмени и устни задачи.

BGU English има утвърдена изследователска култура и ще бъдете поканени да се присъедините към нашите служители на редовни литературни събития, уъркшопове и презентации. Ще бъдете насърчавани да участвате в серия от изследователски семинари, конференции и други публични събития. В Рамката за върхови постижения в областта на научните изследвания (REF) за 2014 г. 83% от работата, представена от английски персонал, се оценява като „международно“ качество, включително изследвания, които се считат за „водещи в света“ по своята оригиналност, значение и строгост.

Какво ще учиш

Понастоящем студентите в този курс изучават някои или всички от следните модули

Модули за курсове

 • Теоретизиране на литературата: критични рамки
 • Литература във времето
 • Жанр на рамкирането
 • Тъмната страна на литературата
 • Авторът на фокус
 • Тематични нишки
 • дисертация

Weathered books

Изисквания за вход

Обикновено се очаква да имате или се предвижда да имате поне 2,2 отличие по английска литература или свързана дисциплина

Ако притежавате друга степен от 2.2 или по-висока, в зависимост от съдържанието, ще бъдете помолени да демонстрирате достатъчно знания по предмета, свързани със съдържанието на програмата. Това ще бъде оценено при интервю и кандидатстване.

BGU се ангажира да разшири достъпа и участието и ние се придържаме към стриктната политика на недискриминация.

Как ще бъдете преподавани

По време на този курс ще ви бъдат предложени индивидуални, независими модули, доставени чрез гъвкав график (който може да побере и непълен работен маршрут). Той осигурява разнообразие както в съдържанието, така и в структурата, с по-дълги модули, предлагащи широчина и обхват, допълнени от специализирани модули, осигуряващи дълбочина и фокус. Ще можете да приспособите оценката според вашите собствени интереси и да изготвите вашата индивидуална дисертация.

Оценяване

Преподаването ще се основава на независими изследователски задачи, включени в редовни семинарни сесии от малки групи. Чрез комбинация от експертни коментари и критична дискусия студентите ще придобият уменията и рамките, необходими за редица устни, писмени и ориентирани към научни изследвания оценки. Тези литературни оценки ще развият усъвършенствани комуникационни и презентационни умения за множество професионални бъдеща.

Кариери и допълнително обучение

Този магистърски курс ще ви подготви за различни професии, които зависят от напредналите критични, литературни и аналитични умения, а също и от усъвършенстваните комуникационни и изследователски способности, които ще придобиете. Това може да включва кариера като преподаване, издателство, библиотекарство, журналистика, професионално писане или в академичните среди (чрез придобиване на докторска степен). Въпреки това, магистърът по английски не трябва да води до кариера, специално свързана с темата. Нашите възпитаници също ще имат силна позиция да преминат към професии, свързани с маркетинг, управление или връзки с обществеността.

поддържа

Ученето в BGU е опит, ориентиран към студентите. Персоналът и студентите работят заедно в приятелска и подкрепяща атмосфера като част от интимна общност в кампуса. Ще познавате всеки член на персонала лично и ще се чувствате уверени, като се обръщате към него за помощ и съвет, а служителите ще ви разпознаят не само с поглед, но и като човек с уникални таланти и интереси.

Ние ще бъдем там, за да ви подкрепяме, лично и академично, от въвеждането до дипломирането.

Такси и финанси

Много информация за студентските финанси се предлага от многобройни източници, но понякога е объркваща и противоречива. Ето защо в BGU се опитваме да ви предоставим цялата информация и подкрепа, с които можем да ви помогнем през целия процес. Нашият екип от съвети за студенти са експерти, които ви помагат да подредите условията за финансиране на вашето обучение, предлагайки набор от услуги, които да ви водят през всички аспекти на студентските финанси стъпка по стъпка.

За всички кандидати има пълни инструкции в UCAS, за да ви улесни възможно най-лесно попълването на вашето онлайн заявление, както и помощния текст, където е подходящо.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Научете повече

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Свиване