Магистърска професионална и организационна психология

Общ преглед

Описание на програмата

Ключова информация

 • Продължителност: 1 година на пълно работно време, 2 години на непълно работно време
 • Начална дата: септември 2020 г.
 • Кандидатствайте до: 1 август 2020 г. (международен), 1 септември 2020 г. (Великобритания / ЕС)

Ако се интересувате от това как хората мислят и се държат на работното място - и да им помогнете да оптимизират своето благосъстояние и ефективност - това е курсът за вас. Ще се научите да играете ключова роля в развитието на знанията и да влияете на най-добрите практики и политика на работното място, както днес, така и на бързо променящото се работно място на бъдещето.

Преподавани от Школата по психология и University of Sussex Business School , ще придобиете ценни умения и знания в:

 • Психологическа оценка на работното място;
 • Учене, обучение и развитие;
 • Лидерство, ангажираност и мотивация;
 • Благополучие и работа;
 • Организационно проектиране, промяна и развитие.

Курсът ще обхване и въпроси, свързани с бъдещето на работата, ще ви донесе най-новото мислене по редица теми като дигитална свързаност, релационна привързаност на работното място, клас и мъжественост, отношение към многообразието, психология на потребителите и модерно лидерство.

Стажовете

Може да имате възможност да си осигурите стаж чрез нашите местни професионални партньорства, заедно с приложни предложения за изследователски проекти.

Акредитация и партньорства

Този курс търси акредитация спрямо изискванията за дипломиране основа за членско членство (GBC) на Британското психологическо дружество (BPS). Провеждането на акредитиран за BPS курс е необходимо, ако искате да продължите кариерата си като професионален психолог и работите за статут на статут. Желаещите да получат акредитация на етап 1 трябва да притежават GBC от BPS.

Нашите професионални мрежи включват Roffey Park Institute и Института за изследване на заетостта (IES). И двамата участват с нашите студенти чрез осигуряване на специализирани сесии, професионално наставничество и други ad-hoc възможности.

Проучване на пълен и непълен работен ден

Изберете да изучавате този курс на пълно или непълно работно време. Като студент на непълно работно време ще се обучавате главно в един делничен ден през цялата година, с приблизително две седмици интензивно преподавани модули през летния срок на 1-ва година, за да се поберат около работните ви ангажименти.

Този курс понастоящем подлежи на валидиране, в съответствие с процедурите ни за осигуряване на качеството на нашите степени. Това означава, че някои подробности за курса могат да се променят. Процесът на валидиране ще приключи преди началото на курса.

Такси и стипендии

Колко струва?

Такси

 • Студенти от Великобритания и ЕС: 12 450 британски лири годишно
 • Студентите на Каналските острови и остров Ман: 12 450 британски лири годишно
 • Международни студенти: 22 500 британски лири годишно

Имайте предвид, че вашите такси, след като бъдат определени, могат да се увеличават ежегодно.

Ако сте самофинансиран международен студент, който започва магистърски курс през септември 2020 г., от вас се изисква да внесете депозит за обучение.

Допълнителни разходи

Членство в Британското психологическо дружество (BPS)

Можете да изберете да станете студент на Британското психологическо дружество (BPS). Това струва около 26 британски лири (повече информация е достъпна на уебсайта на BPS). Не е необходимо да сте член на вашия курс.

Британското психологическо дружество (BPS) провери обучението

Имате възможност да преминете потвърдено обучение на British Psychological Society (BPS), например при използване на психометрични способности и тестове за личност. Обучението се провежда от външни доставчици, в зависимост от тяхната наличност. Всеки курс струва около 400 паунда. Не е нужно да правите обучението за курса си.

Курсови пътувания

Възможно е да има възможности за курсове, като посещения на професионални практики. Те не са задължителни за курса. Разходите варират, но ще варират от £ 50 до £ 100. Ще трябва да платите за собствен транспорт и храна.

Как мога да финансирам курса си?

Докторантски заеми

Можете да вземете назаем до 11 222 британски лири, за да помогнете с таксите и разходите за живот, ако курсът ви започне на или след 1 август 2020 г. Заемите са на разположение от Студентската кредитна компания, ако сте от Великобритания или ако сте гражданин на ЕС, който учи за а Мастърс.

Стипендии

Нашата цел е да гарантираме, че всеки студент, който иска да учи при нас, е способен въпреки финансовите бариери, така че да продължим да привличаме талантливи и уникални личности. Стипендиите за този курс все още не са потвърдени.

Магистърски стипендии - Алекзандра Терзова, магистър по журналистика от University of Sussex на Вимео.

Работа, докато учиш

Нашият център за кариера и заетост може да ви помогне да намерите работа на непълно работно време, докато учите.

Кариери

След дипломирането ще бъдете добре подготвени за професионална практика като професионален или организационен / бизнес психолог в области като:

 • Вътрешни в частния сектор и публичния сектор (MI6, военни, NHS, спешни служби, правителството и държавната служба);
 • Тестово-издателски къщи;
 • Изследователски консултации и институти;
 • Политически мозъчни тръстове;
 • Консултантски услуги по мениджмънт;
 • HR консултации и в отделите за човешки ресурси / хора / благосъстояние в организациите;
 • Самостоятелна заетост.

На курса сте поканени да се срещнете с психолози от различни индустрии и да присъствате на дни за оценка в реалния свят. Ще покриете също важни области, важни за бъдещето на работата, включително въздействието на технологиите, отношението към многообразието и четвъртата индустриална революция.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent ... Научете повече

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. They have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Свиване