Магистърска история

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Студентите, които следват магистърска степен в катедрата по история, работят в тясно сътрудничество с международно признатия факултет на GW в широк спектър от специалности, включително съвременна Америка, ранна модерна Европа и имперски и колониални изследвания.

Магистърската програма не само подготвя студенти за докторска степен. работа, но също така и за широк кръг от кариери - от преподаване на гимназисти на правителствена работа до исторически изследвания в частния сектор. Вашингтон, окръг Колумбия, разполага с едни от най-добрите ресурси за исторически изследвания в света, включително Националния архив, Библиотеката на Фолкс Шекспир и Библиотеката на Конгреса. Нашите висшисти са завършили успешна и плодотворна кариера.

Катедра по история - Колумбийски колеж по изкуствата

В кои курсове трябва да се запиша през първите си години в програмата?

 • Ако това е първият ви семестър в GW, трябва да се запишете в HIST 6005.
 • Трябва да вземете два изследователски семинара. Ако сте редовен студент, трябва да планирате да вземете такъв на първата си година и на втората. Изследователски семинар е завършил курс по история, за който пишете изследователска работа. Ако не е ясно от заглавието на курса, попитайте инструктора дали това е изследователски семинар. Студентите, избрали да напишат магистърска дисертация, могат да считат това за свой втори изследователски семинар.
 • Студентите, съсредоточени в имперските и колониалните изследвания, трябва да вземат необходимия HIST 6128 и 6050 през първия семестър, който им се предлага, тъй като се преподават само в алтернативни години.
 • Обсъдете курсовете, които планирате да изкарате всеки семестър със своя съветник.
 • Дайте приоритет на курсове за четене и изследователска работа на ниво 6000, преподавани от преподаватели, специализирани в области, близки до вашата собствена концентрация.
 • До одобрение на инструктора, можете да спечелите кредити за завършил курс на бакалавърски курсове на ниво 3000, като завършите допълнителна работа. Обикновено това води до допълнително четене и по-сложни задачи на хартия.
 • Можете да се запишете на курсове в отдели, различни от историята, стига те да са свързани с вашата програма на обучение в GW.
 • Можете да се запишете на четири курса (12 кредитни часа) в консорциум от десет университета в района на DC. Щракнете тук, за да се регистрирате за тези курсове. Прилагат се следните условия:
  • Всички часове за трансферен кредит за завършилите курсове, взети на друго място преди пристигането в GW, ще бъдат приспаднати за броя часове на консорциум, които сте позволени да вземете.
  • Не можете да се запишете в курс на консорциум, ако дублира GW курс, предложен в същия семестър.

В колко курса трябва да се запиша?

 • Ако сте редовен студент, трябва да изпитвате три курса (девет кредитни часа) всеки семестър, докато не завършите поне 36 кредитни часа. Това добавя до две години курсова работа на пълен работен ден.
 • Ако работите повече от 20 часа седмично, може да не приемате повече от два курса (шест кредитни часа) всеки семестър.
 • Студентите, регистрирани за по-малко от 6 часа в даден семестър, обаче се считат за „по-малко от половин работен ден“ и могат да срещнат проблеми със студентските заеми и, ако са гражданин на друга държава, с техните студентски визи.
 • Ако поемате лек товар, защото сте почти приключили с курсова работа или защото изследвате или пишете дисертация, можете да кандидатствате, за да бъдете сертифицирани като половин или пълен работен ден, въпреки че регистрацията ви не отговаря на това определение.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Свиване