Магистри на устойчива архитектура

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по архитектура от Университета в Източен Лондон, базиран в Graduate School of Environment в Centre for Alternative Technology

Този курс се провежда в Университетско училище за околна среда на CAT, базирано в наградения Уейлс институт за устойчиво образование (WISE). Заобиколен от планини и гора, това местоположение създава уникална учебна среда.

40-годишният опит на CAT за устойчиво образование е довел до разработването на курсове, които не само се занимават с проблемите на околната среда, но са насочени към устойчивостта в центъра на всеки аспект на ученето.

Цели

Малкият арх е предназначен за студентите по архитектура, които разбират, че светът е в период на преход и че дизайнът на сградата играе важна роля в въздействието върху околната среда. Ето защо в професията има голям потенциал за промяна в околната среда и това е от основно значение за целия дебат за устойчивостта.

 • Насочена към студенти, които желаят да преследват кариера в архитектурата и желаят да постигнат високо оценени майстори от втората част.
 • Завършилите курса ще разберат конструкцията на застроената среда в контекста на адаптирането към проблемите на устойчивостта.
 • Месечните интензивни учебни седмици на студентите потапят учениците в проектите си.
 • Сътрудничеството с външни дизайнери, архитекти и проекти на общността добавя "опит в реалния живот" към резюметата на студентите.
 • Интензивен осемнадесетмесечен курс позволява на завършилите да реагират по-бързо на неотложната нужда от по-добро разбиране на проблемите на устойчивостта в изградената среда.

Успешното завършване на програмата Masters of Sustainable Architecture в Centre for Alternative Technology води до награждаването на M.Arch от UEL.

съдържание

Програмата Master of Architecture предлага уникална комбинация от дизайн и академично изследване, заедно с практически опит. Студентите са оборудвани с познания и професионални умения, които придобиват все по-голямо значение в архитектурната индустрия.

 • Следните модули се доставят чрез оживена смесица от практически семинари, студийни дизайнерски дейности, посещения на място, семинари и лекции.
 • Дизайн с професионална практика.
 • Дизайн и изработка: съвместен проект.
 • Проектиране и производство: инженеринг на възобновяема енергия.
 • Дизайн: лятно училище.
 • Околна среда, енергия, климат и човешки същества.
 • Ефективност на сградите и използване на енергия.
 • Изпълнение на сградите и използване на материали.

Изисквания за вход

 • Освобождаване от част 1 на RIBA
 • Представяне на портфолио от работа

Кандидатите, които са били образовани в чужбина, но нямат освобождаване от част 1 на RIBA, могат да получат освобождаване, като представят предишната си работа самостоятелно на Регионалния съвет за архитекти (ARB) като външен студент.

Магистърът на устойчивата архитектура понастоящем е предписан от Регистрационния съвет на архитектите (ARB), подлежащ на периодично преразглеждане, за целите на вписване в Регистъра на архитектите в Обединеното кралство. Обикновено рецептата се предоставя на четиригодишна основа, при условие че ARB е удовлетворена, че са изпълнени стандартните изисквания. Предписанието за тази квалификация ще бъде подновено за подновяване до септември 2018 г. като част от четиригодишния цикъл на прегледа.

Такси

В момента таксите за целия курс са:

Студенти от Великобритания и ЕИП: 12 000 британски лири * за такси за обучение (над 2 години) плюс настаняване и храна на ~ 40-50 евро * на човек на вечер

Налице е бюджетен план при поискване.

* подлежи на промяна за 2018 година

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with ov ... Научете повече

"No organisation is better placed to deliver skills for a zero carbon future, no building is better built to deliver that training.” The Graduate School at CAT is a world class training centre with over 35 years expertise in sustainability practice. Based in the Wales Institute for Sustainable Education (WISE) the GSE offers unparalleled teaching and accommodation facilities, including: Свиване