MASTERSTUDIES

Задочно магистърска степен - Търсене на онлайн Програмите за магистърска степен в Selinsgrove - Задочно магистърска степен в Selinsgrove

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

A Майстор е академична програма завършил ниво, което отнема около две години след бакалавърска степен, за да получите. Магистърска се предлагат в много различни специалности, и в зависимост от училището, те също могат да бъдат предлагани онлайн или лично. Получаването на майстор може да доведе до увеличаване на възможностите за работа за висшисти.

 

 

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Задочно Програмите за магистърска степен, Online магистър от най-добрите университети в Selinsgrove. Намерете Online майстор в Selinsgrove тук!

Резултати Filter

Магистър на образованието в учебни планове и инструкции

Susquehanna University
Магистър
24 Авг. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Susquehanna University предлага магистърска степен по образование, която може да бъде завършена за 1 или повече години от международни студенти. Педагозите от цял свят са пока ...

Научете повече