MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в нормандски тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Приложни изкуства са от съществено значение, за да направи приятен дизайн във всички области на живота. Без тях, светът щеше да е невероятно скучен. A Магистър по приложни изкуства дава по-дълбоко разбиране на употребата на изкуството в тези практически области.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Norman, град, разположен в Оклахома, САЩ е известна с високата си образование и изследователски съоръжения. Повече от 30 000 местни и проучване превключвател студент в университети и колежи на града.

Магистратури нормандски Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в нормандски. Намерете магистратура в нормандски тук!

Резултати Filter

Двоен магистър по счетоводство / магистър по природа

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Магистър
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Възможност за студент, който желае да се занимава с професионални услуги и консултантски фирми.

Научете повече

MACC / MBA

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Магистър
MBA
<
Редовно
Английски
Кампус

A двойна магистърска програма съчетава бизнес администрация с Магистър по счетоводство.

Научете повече