MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Сан Матео тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

А майстор, който взема една до две години на обучение, за да получите, може да помогне на студентите да подобрят своите професионални умения и придобиват знания в избраната от тях област. Това подобрение в уменията и знанията могат да доведат до по-високо квалифицирана кариера с възможности за израстване.

 

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Магистратури Сан Матео Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Сан Матео. Намерете магистратура в Сан Матео тук!

Резултати Filter

Бакалавър по сродно здраве (2-годишен сътрудник плюс университетски трансфер)

San Mateo Colleges of Silicon Valley
Магистър
<
Редовно
<
4&nbsp;-&nbsp;5 семестри
Английски
Кампус

Изисквания по-долу следва да се използват само като ръководство. Актуални студенти трябва да се консултират DegreeWorks за техните специфични изисквания, основани на стоките и ...

Научете повече