MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Витлеем тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

 

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Lehigh University в Bethlehem, PA има най учениците записване за специалности всяка година. Той е плътно следван от Моравската колеж, Олбрайт College и DeSales университет.

Магистратури Витлеем Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Витлеем. Намерете магистратура в Витлеем тук!

Резултати Filter

Специално образование за магистър (M.Ed.)

Lehigh University – College of Education
Магистър
May 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърската е предназначена за тези, които притежават бакалавърска степен по специалното образование и искат да разширят своите умения, но също и за тези, които имат бакалав ...

Научете повече

Образователно лидерство на магистър (M.Ed.)

Lehigh University – College of Education
Магистър
May 2020
<
Редовно
<
18&nbsp;-&nbsp;24 месеца
08 May 2020
Английски
Кампус

Магистърът на Образователното лидерство на Lehigh подготвя хора за ръководни позиции в широк кръг от образователни институции и свързани организации и агенции. Възпитаници на ...

Научете повече