MASTERSTUDIES

Задочно магистърска степен - Търсене на онлайн Програмите за магистърска степен в Йорк - Задочно магистърска степен в Йорк

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Приложни изкуства са от съществено значение, за да направи приятен дизайн във всички области на живота. Без тях, светът щеше да е невероятно скучен. A Магистър по приложни изкуства дава по-дълбоко разбиране на употребата на изкуството в тези практически области.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Йорк е малък исторически град в южната централна Пенсилвания. Защото Градът е регионален център, тя е дом на много университети и колежи. В университета в града са известни с техния бизнес, медицински и кулинарни програми.

Задочно Програмите за магистърска степен, Online магистър от най-добрите университети в Йорк. Намерете Online майстор в Йорк тук!

Резултати Filter

Магистър по образователна програма

York College of Pennsylvania (YCP)
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

The Master на образованието програма е професионална програма за подготовка за цел да изгради ръководството капацитета на регионалните държавни и частни училища. ...

Научете повече