MASTERSTUDIES

Задочно магистърска степен - Търсене на онлайн Програмите за магистърска степен в Нотр Дам - Задочно магистърска степен в Нотр Дам

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

А майстор, който взема една до две години на обучение, за да получите, може да помогне на студентите да подобрят своите професионални умения и придобиват знания в избраната от тях област. Това подобрение в уменията и знанията могат да доведат до по-високо квалифицирана кариера с възможности за израстване.

 

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Notre Dame се намира в Индийския, САЩ. Notre Dame е дом на много висок ранг университети, които се считат за водещи научни институти в САЩ. Заедно с академични постижения висши учебни заведения в града са постигнали много победи в спорта, както добре.

Задочно Програмите за магистърска степен, Online магистър от най-добрите университети в Нотр Дам. Намерете Online майстор в Нотр Дам тук!

Резултати Filter

Магистър по управление на риска от киберсигурност

Indiana University Graduate School – Cybersecurity
MSc
MSc
Авг. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Само магистърската степен по управление на риска от киберсигурността от Университета в Индиана ще ви даде уникалната и ценна възможност да идентифицирате и смекчите широк кръг ...

Научете повече

MS в счетоводството

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
MSc
Септ. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Господарят на науката в счетоводството програма е последователно класирана в топ десет в страната. В момента тя е класирана на национално ниво, тъй като шестият "най-добрата п ...

Научете повече

The University of Notre Dame, Mendoza College of Business
Магистър
Септ. 2020
<
Задочно
<
14&nbsp;-&nbsp;48 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Научете повече