MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Еванстън тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Получаването на магистър изисква две години на обучение След като получава бакалавърска. Тази усъвършенствана степен може да помогне на учениците да постигнат своите образователни и професионални цели, като най-тежките условия на студенти по магистърски влакови програма помогне в уменията и знанията, които са им необходими, за да се приземи на кариерата на мечтите си.

 

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Еванстън е град, разположен в щата Илинойс. Той е известен с усилията си правителство по отношение на устойчивостта. Кметът на града и жителите са били известни да участват в програми, насочени към намаляване на въглеродните отпечатъци на града.

Магистратури Еванстън Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Еванстън. Намерете магистратура в Еванстън тук!

Резултати Filter

Магистър по дизайн на продукти и управление на развитието

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
9&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Магистър по дизайн на продукта

Научете повече